Un nou show la Antena 1. Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan și Dani, în juriu

01 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Un nou show la Antena 1. Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan și Dani, în juriu

Casierițe, IT-iști, șoferi sau corporatiști vor arăta că românul e născut artist: reprezentanți ai diverselor domenii intră în concurs pentru o cauză nobilă și vor ieși, preț de câteva clipe, din rutina jobului zilnic pentru a străluci pe scenă, în momente de musical atent pregătite, totul pentru o cauză nobilă.

Performanțele lor vor fi evaluate de un juriu gata să observe și să noteze numărul de musical al fiecărei echipe. Așa se face că inegalabila doamnă a muzicii ușoare românești, Mirabela Dauer, va face echipă la pupitrul juriului cu alți trei domni care nu sunt străini de luminile scenei – Mihai Petre, Răzvan și Dani.

Dacă până acum au fost prezentatori, producători sau concurenți, după ani de televiziune Răzvan și Dani se află pentru prima oară în postrura de jurați. „După ani de zile în care am fost de obicei prezentatori și ne-am întrebat cum e să fii jurat, în sfârșit anul acesta ni se răspunde la întrebare”, spune Dani Oțil. „Pe de o parte, e mai distractiv, pe de alta responsabilitatea față de concurenti e mult mai mare. Faptul că aceștia sunt oameni care nu au absolut nicio legătură cu scena – între ei ar putea fi o rudă de-a mea, un prieten sau un coleg de muncă – face ca totul să devină foarte interesant: preț de câteva minute ei devin oameni de scenă, fac lucruri extraordinare, iar lucrul acesta pentru noi este uimitor.”

La rândul lui, Răzvan Simion spune: „Am văzut mai multă poftă de cântat decât la mulți artiști, povești de Oscar și n-am crezut că oamenii cu funcții mari în companiile lor se pot simți atât de bine pe o scenă. Nu cred că am văzut să se lucreze cu o mai mare plăcere la un format TV. E mai bine să stai jos decât în picioare și mai tare să-l vezi pe Mihai Petre din lateral decât din față.”

Și pentru Mirabela Dauer proiectul „Bravo, România!” este o provocare: „E cel mai frumos proiect pe care l-am avut până acum. Iar după primele filmări sunt de-a dreptul cucerită. Îmi place tot ce se întâmplă, e adevărat, e românesc: m-a bucurat enorm să văd oameni care se ridică de la birou și vin pe scenă, vatmani, casieri sau vânzători. Vin pe scenă și se comport ca niște artiști, totul pentru o cauză nobilă. Am văzut oameni care ar putea fi vecinii mei de la bloc, de exemplu, care au urcat pe scenă, au îmbrăcat costume frumoase și s-au integrat într-un număr artistic minunat. Îmi place foarte mult asta și nu neg că îmi doream să lucrez cu Mona Segall. Cât despre colegii mei de jurizare, ce să vă spun: ce bine e să mă cert cu ei”, glumește artista. „Ei trebuie să fie mai drăguți cu mine, pentru că sunt o doamnă, dar eu nu. Sunt foarte bucuroasă pentru că sunt niște copii talentați, sunt super profesioniști și de-a lungul acestei emisiuni ei vor învăța multe de la mine dacă vor dori, iar eu de la ei.”

Iar Mihai Petre, cel care exersează cu succes de ani buni postura de jurat, spune că „Bravo, România!” nu numai că l-a cucerit, dar l-a făcut să înțeleagă cât de speciali sunt oamenii care vin în show: „Cel mai mult îmi place naturalețea oamenilor. Sunt impresionat de frumusețea concurenților, de exemplul pe care îl oferă ei în general. Sunt oameni curajoși, deschiși să accepte noi provocări, oameni care nu se tem să exploreze domeniul artistic fără să fi avut vreo legătura cu el înainte. Și cred că toți acești oameni si aceste companii care i-au încurajat să participe sunt un exemplu demn de urmat. Veți vedea în emisiune oameni foarte cool și deschiși și avangardiști”, spune Mihai Petre încântat. 

Așa se face că în fiecare ediție a show-ului „Bravo, România!” 3 echipe din varii domenii vor concura fie pentru a ajuta un coleg, un prieten sau o persoana cu a carei poveste se identifică. Fiecare echipă se va pregăti intens cu specialiști în domeniu și vor pune în scenă musicaluri spectaculoase, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică. Fiecare ediție va avea un număr câștigător, care va intra în întrecerea din Marea Finală.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră