"Uite cine dansează", un show care demonstrează că stă în puterea ta să-ţi depăşeşti limitele

14 Mar 2017 | scris de Cristina Damian
"Uite cine dansează", un show care demonstrează că stă în puterea ta să-ţi depăşeşti limitele Galerie foto (2)

Marius Manole, colegul şi prietenul nostru de la matinalul Smart FM, participă la emisiunea "Uite cine dansează", drept pentru care am fost în public, în studiourile din Buftea, pentru a-l susţine la faţa locului. Şi cum Marius ne-a spus, cităm: "Eu nu-mi permit să va rog să bateţi drumul până-n Buftea că să fiţi lângă mine, dar tare mi-ar plăcea să va văd acolo", ne-am dus. Am trecut prin formalităţile de intrare, check-in şi-am ajuns în platoul emisiunii, pe locurile rezervate. Nu era prima dată când intram într-o televiziune, aşa că am putut sesiza încă de la început atenţia pentru detalii: începând cu decorul şi terminând cu cel mai mic led, totul era impecabil. 

Despre normalitate şi telecomandă
Cam cu o ora înaintea emisiunii, au început să-şi facă apariţia vedetele. Andreea Marin, cu o ţinută perfectă: un cardigan alb, de sub care se zăreau cam doi centimentri din pantalonii scurţi de dantelă, era în compania unor domnişoare care îi făceau fotografii. Călinescu nu face show doar când sunt luminile camerelor aprinse, ci şi în pauze îşi împărtăşeşte opiniile publicului şi discută cu oamenii de parcă i-ar cunoaşte de-o viaţă, apoi au intrat  Mihai Petre şi Gigi Căciuleanu, ambii deopotrivă de eleganţi în atitudine şi exprimare. Am lăsat-o la sfârşit pe Mihaela Rădulescu, care era într-o formă de zile mari, pentru a sublinia că, atât ea, cât şi juraţii câştigă prin normalitate, nu se sesizează nicio schimbare de atitudine, de ton  atunci când se aprinde becul de direct. Acesta este marele atu al vedetelor în adevăratul sens al cuvântului, valoroase pentru televiziunea în care lucrează, experienţa le-a arătat că a te exprima firesc, fără a-ţi aroga aere de celebritate îţi aduc aprecierea şi chiar iubirea publicului. Oamenii obişnuiţi taxează dur aroganţa, lipsa de modestie, prin apăsarea altui buton pe telecomanda. Şi dacă ar există o telecomanda functionabila pentru viaţa reală, mulţi ar rămâne vorbind singuri pe stradă sau în birouri. 

"Al nostru" a luat notă maximă 
Concurenţii din show erau prea emoţionaţi pentru a-şi face timp să socializeze cu publicul, pe Marius Manole l-am văzut, în treacăt, înainte de începerea spectacolului, ne-a declarat că ne invidiază sincer că suntem spectatori ai show-ului şi nu participanţi, era ca un student în faţa examenului de absolvire a facultăţii. N-a fost puţin lucru, pentru noi, cei de la Smart FM, să vedem că "al nostru" a luat primul zece din concurs. 

Un public dur
Restul aţi putut urmări pe micul ecran. Succesul emisiunii "Uite cine dansează", care are performanţe de audienţă foarte bune, se bazează pe povestea reală de a-ţi depăşi limitele, de a munci pe brânci pentru a-ţi împlini un vis, de a demonstra că totul stă în puterile tale.  Oameni valoroşi cu alte profesii decât cea de balerini dansează uimitor, deşi, până la show, nu era niciunul dintre ei sufletul vreunei petreceri. Iar publicul intuieşte că, în spatele apariţiilor strălucitoare şi a dansurilor, se află cel puţin cinci - şase ore zilnic de antrenament chinuitor. Iar cine tratează show-ul superficial este sancţionat cu eliminarea din concurs. Juriul nu este nici pe departe atât de dur cum este publicul, care are putere egală în vot. 

Despre cei care nu se văd
Şi, aşa cum suntem obişnuiţi, luăm în calcul doar munca celor pe care-i vedem la televizor. ÎN spatele camerelor, sunt zeci, sute de oameni implicaţi în acest proiect, şi-aici aş dori să-i menţionăm pe Adela Harnagea, Dan Alexandrescu, Marcel Radu, "Prinţesa" din platoul Pro TV si intreaga echipa de productie, echipa de marketing şi PR, personalul din platou, machioze sau stilist.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră