Uimitoarea lume a lui Gumbal, sezonul șase, la Cartoon Network, în toamnă

24 Iun 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Uimitoarea lume a lui Gumbal, sezonul șase, la Cartoon Network, în toamnă

Cartoon Network a anunţat un nou sezon, al şaselea, din animaţia “Uimitoarea lume a lui Gumball”, contribuind astfel la consolidarea succesului comediilor sale, dar şi la performanţa serialului de până acum. Produs în Marea Britanie şi Germania, animaţia a urcat în topul preferinţelor copiilor şi famiilor din toată lumea încă din momentul lansării, din 2010.

 

“Uimitoarea lume a lui Gumball” a fost premiată de 28 de ori până în prezent, printre aceste distincţii numărându-se şase premii BAFTA şi unul Emmy®. Producţia a început luna aceasta în cadrul Studiourilor Cartoon Network EMEA, în Shoreditch, Londra. Sezonul cinci este programat spre difuzare din septembrie, anul acesta, la nivel mondial, urmând a avea premiera anul viitor în Statele Unite ale Americii.

 

În actualul sezon, al patrulea, “Uimitoarea lume a lui Gumball” combină într-un mod isteţ scenele live action cu animaţii 2D şi 3D, pentru a ilustra aventurile lui Gumball, pisica albastră energică şi fără frică, şi a familiei Watterson. Serialul este creat de Ben Bocquelet, o are ca producător executiv pe Sarah Fell, în regia lui Mic Graves.

 

Animaţia a reuşit performanţa de a strânge peste 165 de milioane de telespectatori numai în primul trimestru din 2016. În plus, are o prezenţă din ce în ce mai mare pe platfomele digitale. Numai ultimul joc pentru dispozitivele mobile lansat  la nivel international, Agent Gumball, a atins prima poziţie în topul aplicaţiilor contra cost din iTunes (pe iPad) din cinci ţări şi locul întâi în categoria copii, în 27 de ţări.

 

Aplicaţia dezvoltată anul trecut, Rainbow Ruckus, s-a clasat, la rândul ei, pe prima poziţie în 27 de ţări, calificându-se în top 5 aplicaţii plătite în 65 de ţări, în prima săptămână de la lansare. Gumball a realizat mai bine de 7 milioane de descărcări ale aplicaţiilor sale în toată lumea, a atras mai mult de 9 milioane de fani pe Facebook şi a generat mai mult de 8 milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube numai anul acesta.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră