TVR Moldova revine în casele tuturor telespectatorilor din Republica Moldova

01 Ian 2020
TVR Moldova revine în casele tuturor telespectatorilor din Republica Moldova

Consiliul Audiovizualului de la Chişinău a aprobat în unanimitate acordarea frecvenţei naţionale.

Postul TVR Moldova revine la acoperirea întregii ţării după 12 ani. Licenţa a fost retrasă în 2007.

TVR Moldova va deţine frecvenţa naţională până la 1 martie 2020. De la acea dată, Republica Moldova s-a angajat să sisteze emisia analogică şi să treacă definitiv la televiziunea digitală terestră.

Din 2020, în grila de programe a postului TVR Moldova vor fi mai multe produse media care promovează valorile româneşti şi europene.

Doina Gradea, preşedinte, director general al TVR: Am convenit la o dezvoltare a conţinutului acestei grile să fie o ofertă mai largă, mai variată. Să fie programe culturale de informare.

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă: Eu sunt convins că prin ceea ce a făcut până acum, TVR Moldova a demonstrat faptul că este un post echilibrat, la care lucrează profesionişti şi întotdeauna a avut un singur prieten - adevărul.

TVR Moldova transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societăţii româneşti de pe ambele maluri ale Prutului.

De la lansare şi-a extins considerabil producţia media cu buletine de ştiri, emisiuni de analiză politică, sociale şi de divertisment. Toate - pentru a aduce în atenţia publicului din Republica Moldova valorile românesti şi cele europene.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră