EUROSPORT, 2017. Ce turnee vedem la tv?

09 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
EUROSPORT, 2017. Ce turnee vedem la tv?

Destinația numărul unu în materie de sport își consolidează statutul de gazdă a transmisunilor din tenisului de Mare Șlem oferind pentru prima dată în Europa toate cele patru turnee majore.

Începând cu Open-ul Australian, din ianuarie, Eurosport confirmă angajamentul său de a oferi iubitorilor de sport conținut de cea mai bună calitate. În 2017, Eurosport și Eurosport Player vor difuza aproximativ 1.000 de ore de tenis de cel mai ridicat nivel, în direct, transmițând FIECARE meci din Turneele de Mare Șlem, de pe fiecare teren de joc. Pe parcursul întregului sezon, experți de talie, precum Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja și Patrick Mouratoglou, vor oferi fanilor expertizele lor unice. Fanii tenisului se vor putea bucura de revenirea carismaticului John McEnroe în calitate de autoproclamat Comisar al Tenisului la Eurosport.

Mats Wilander a declarat: „La Eurosport fanii sunt pe prim-plan. Iar în 2017 vom duce transmisiunile turneelor de Mare Șlem la un cu totul alt nivel. Oferim o acoperire mediatică de neegalat pentru fiecare turneu de Grand Slam cu sprijinul unora dintre cei mai buni analiști din lume. După un sezon 2016 remarcabil, în care Andy Murray și Angelique Kerber au ajuns fiecare numărul 1 mondial pentru prima dată în carieră, acest an se anunță a fi cel mai interesant de până acum. Jucători precum Djokovic, Wawrinka și Serena Williams – toți câștigători de turnee de Mare Șlem în 2016 – vor încerca, fără îndoială, să-i detroneze, iar Eurosport le va urmări fiecare pas de la Melbourne, Paris, Wimbledon și New York. Și încă nu am pomenit de nobilii tenisului Rafa Nadal și Roger Federer.”

Și de această dată, transmisiunile Eurosport de la turneele de Mare Șlem vor beneficia de cea mai bună programare posibilă, care să asigure posibilitatea de a urmări fiecare meci. „Game, Set și Mats”, emisiunea prezentată de legendarul cuplu Mats Wilander și Barbara Schett, va fi programul fanion al transmisiunilor Eurosport. Difuzată în fiecare seară, începând cu prima zi a fiecărui turneu de Mare Șlem, magazinul va diseca meciurile zilei și va face avancronica celor mai importante partide din ziua următoare, într-un show de 30 de minute.

Comisar al tenisului
În calitate de „Comisar al tenisului”, John McEnroe revine pe ecranele Eurosport în 2017. Nimeni nu scapă când McEnroe își spune părerea intransigentă despre ce s-a întâmplat pe teren și în afara lui în cele opt episoade ale unui serial ce nu trebuie ratat, difuzat în timpul Open-ului Australian în emisiunea „Game, Set și Mats” precum și pe platformele digitale și social media ale Eurosport.

Eurosport reactivează serviciul său unic de „Apel de trezire” pentru Open-ul Australian, astfel încât fanii să nu rateze meciurile jucătorilor lor favoriți la Melbourne. Fanii din România, Franța, Germania, Marea Britanie, Spania și Polonia pot să se înregistreze pentru serviciul „Apel de trezire” și vor primi un mesaj înregistrat de la jucătorul preferat, chiar înainte ca acesta să intre pe terenul de joc. Servicul va fi disponibil la adresa http://wakeupcall.eurosport.com

Sezonul 2017 va însemna fi mai mult decât două săptămâni alocate fiecărui turneu de Mare Șlem. Telespectatorii vor avea de asemenea ocazia să urmărească pe Eurosport dramatismul meciurilor din calificările a două turnee de Mare Șlem - Open-ul Australian (pentru prima dată) și Roland Garros.

Iar asta nu e totul. Fanii tenisului se vor bucura de o „aclimatizare” fără egal pentru primul turneu de Mare Șlem al sezonului 2017 prin transmisiunile Eurosport de la turneele Brisbane International (din 1 ianuarie), Cupa Hopman de la Perth (din 1 ianuarie), Open-ul Qatar-ului (din 2 ianuarie) și Sydney Apia International (din 8 ianuarie) înainte de startul marelui eveniment al tenisului mondial de la Melbourne, pe 16 ianuarie

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră