Sport.ro devine televiziune pentru bărbaţi. În grilă intră seriale precum Familia Bundy sau Familia Simpson

24 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Sport.ro devine televiziune pentru bărbaţi. În grilă intră seriale precum Familia Bundy sau Familia Simpson

 

De luni, 30 ianuarie, Sport.ro îşi va schimba profilul. Televiziunea îşi propune să ofere tuturor bărbaților atât programele și știrile din sport cu care i-a obișnuit, dar și seriale de succes, care completează grila. 

„UEFA Champions League, UEFA Europa League, Cupa României, Ora exactă în sport și Local Kombatul vor face echipă bună cu cele mai urmărite seriale TV! Noul sport național înseamnă și să fii cu ochii pe Familia Bundy sau să prinzi criminali alături de Steven Seagal, în Răfuială în Seattle”, spune un comunicat ProTV.

De săptămâna viitoare, Sport.ro aduce în casele pasionaților de sport seriale precum Familia Simpson, Familia Bundy și Răfuială în Seattle (Southern Justice), acestea fiind doar câteva dintre producțiile care vor fi difuzate anul acesta la Sport.ro.

Știrile Sport.ro vor deschide fiecare dimineață cu cele mai importante și relevante știri din lumea sportului, de la ora 07:00. De la 10:45, Ioana Cosma, Lucian Lipovan și Dan Pavel aduc Ora exactă în sport, în direct, cu informații la cald din sport, atât din România, dar și la nivel internațional.

De la ora 16:00, telespectatorii vor urmări aventurile pline de umor ale personajelor din Familia Simpson și Familia Bundy, două seriale care au demonstrat că sunt actuale în orice context. De la ora 21:00, aflăm ce s-a petrecut pe parcursul zilei la Ora exactă în sport, în direct, iar acțiunea continuă apoi în Seattle, cu Răfuială în Seattle, de la ora 22:00. Serile de încheie cu Local Kombat, de la 00:30 — Dă-i bătaie! Local Kombat.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră