Alex Bogdan și Andrei Huțuleac încep mâine “SMARTinalul de vineri”

09 Iun 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Alex Bogdan și Andrei Huțuleac încep mâine “SMARTinalul de vineri”

Emisiune nou în grila SmartFM. Vineri dimineața nu vă veți mai trezi cu “Mariușii” pe cap, ci cu Alex Bogdan și Andrei Huțuleac care încep de mâine “SMARTinalul de vineri”.

Andrei Hutuleac este unul dintre putinii actori care pana la varsta de 25 de ani are in palmares o nominalizare uniter pentru ce mai bun actor in rol secundar. Alex Bogdan este mai mult cunoscut pentru scurta, dar intensa, viata in televiziune, unde a activat ca membru in trupa Mondenii.

„Nu suntem angajati, suntem liber cugetatori, artisti desavarsiti, poeti si cantareti. Chiar daca nu avem nicio experienta in lumea radioului, suntem aproape cei mai buni prieteni si asta cu siguranta ne va salva in cele 3 ore de matinal. Noi credem ca suntem si amuzanti.

Adica, noi ne amuzam cand stam unul cu altul. E adevarat ca ne si deprimam, dar nu va fi cazul la Smartinalul de weekend, pentru ca la 10 dimineata cand se va termina, noi abia atunci ne vom trezi.”, este mesajul celor doi.

Incepe un weekend smart alaturi de doi tineri actori ai noii generatii.

Emisiunea “SMARTinalul de vineri” cu Alex Bogdan și Andrei Huțuleac poate fi ascultată în fiecare zi de vineri pe 107.3 FM sau pe www.smartfm.ro.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră