Se cauta public pentru Romanii au talent

11 Oct 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Se cauta public pentru Romanii au talent

În octombrie, talentul autentic se sărbătorește în București! Vino în public la show-urile Românii au talent, la Palatul Național al Copiilor, și susține-ți favoriții!

Eroii talentului sunt gata să facă spectacol pe scena celui mai tare show de divertisment, Românii au talent! Pe 13, 14, 15, 26, 28 și 29 octombrie, la Palatul Național al Copiilor din București, concurenții sezonului opt vor fi față în față cu cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, își vor prezenta momentele pline de strălucire și emoție și vor începe lupta pentru DA.<script>

Cine vrea în public la Românii au talent?. Bucureștenii sunt așteptați în public în aceste zile, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, pentru a intra în Marea Unire a talentului și pentru a-și susține favoriții sezonului opt. Vor fi show-uri de neuitat, cu reprezentații emoționante, dar și extrem de amuzante, cu energie, culoare și distracție asigurată de Smiley și Pavel Bartoș.

Jurații și gazdele show-ului Românii au talent sunt într-o formă incredibilă și îi așteaptă luna aceasta la Palatul Național al Copiilor pe toți cei care își doresc să simtă vibrația sezonului opt și pe cei care vor să se bucure de cel mai bun spectacol de divertisment din România și vor să fie alături de noii candidați la titlul de erou național.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră