Revista The Intermission a ajuns la numărul 3. În print !

18 Sep 2017 | scris de Alex Revenco
Revista The Intermission a ajuns la numărul 3. În print !

Redactorul șef de la The Intermission, Geanina Chiricuță ne-a trimis spre publicare următoarele: ”Ne vedem ajunşi la cel de-al treilea număr print al revistei bianuale The Intermission, cu noi surprize, interviuri şi editoriale în exclusivitate, dar şi posterele introduse în ultimul număr. De astă dată coperta este dedicată clujenilor de la Diamonds Are Forever care ne povestesc tot parcursul trupei de până acum într-un interviu extins şi care, în colaborare cu noi, oferă, primilor 60 de oameni care plasează comanda pentru revistă un card care permite descărcarea gratuită a celui mai recent material discografic al trupei, „Melanism”, de pe Bandcamp.

De la cronici pentru albume din sfere felurite şi trupe mai mult sau mai puţin cunoscute, precum Bent Knee, Leprous, The Jesus And Mary Chain, Obscure Sphinx, Secrets of The Moon, Allochiria sau Boris şi Puta Volcano, la interviuri ample cu organizatorul Posada Rock, Edmond Karban (dordeduh) şi Breathelast şi până la sfaturi pentru cei care vor să ia înregistrările muzicale în propriile mâini şi postere alese special de fotografii noştri în urma festivalurilor verii cu Behemoth, Parkway Drive şi Devin Townsend, noul număr al revistei ascunde noi descoperiri pentru voi, cei care ne urmăriţi şi ne susţineţi de un an şi jumătate, la aceeaşi calitate de până acum.

Comenzile le puteţi face printr-un simplu e-mail la adresa contact@theintermission.ro în care să includeţi numărul de reviste, numele vostru întreg, adresa, un număr de telefon şi modalitatea de transport (poştă, curier, personal – Bucureşti *), până luni noaptea, 18 septembrie. Pentru Bucureşti vom anunţa şi un eveniment cât de curând în cadrul căruia puteţi ridica/achiziţiona revista, să ne cunoaşteţi şi să vă cunoaştem personal, ca de fiecare dată.

Suntem nevoiţi datorită costurilor mărite de print, a tirajului relativ mic pentru o tipografie şi pentru menţinerea calităţii, să creştem preţul unui exemplar la 20 de lei, toate fondurile obţinute fiind folosite pentru acoperirea costurilor, întrucât nu ţintim spre profit ci spre ceva care să vă ajungă în colecţie şi să vă reamintească de noi şi peste câţiva ani, în format fizic, în cel mai bun mod posibil.

După cum am menţionat şi anterior, primele 60 de comenzi vor primi şi un card de descărcare gratis a albumului Diamonds Are Forever.

Mulţumim pentru susţinere!

*Plata transportului va fi asigurată de cumpărător”.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră