Cinemax și Cinemax 2 se relansează mâine. Vizionare gratuită două zile. Dar și o serie de modificări.

31 Aug 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cinemax și Cinemax 2 se relansează mâine. Vizionare gratuită două zile. Dar și o serie de modificări.

 

Începând cu 1 septembrie, grila de programe Cinemax se va schimba pentru a oferi telespectatorilor șansa de a se bucura mai mult de producțiile difuzate. Cinemax și Cinemax 2, ambele disponibile în format SD și HD, vor oferi o selecție de producții din toate genurile alese de experți pentru adevărații pasionați, de la filme de succes și actori de renume, la filme din întreaga lume premiate și apreciate de critici.

 

Fiecare dintre cele două canale Cinemax are linia sa distinctă de programe difuzate 24 de ore pe zi, fără pauze de publicitate și cu opțiunea de selectare a coloanei sonore în limba maghiară.

 

Filmele de public vor fi la Cinemax, iar producțiile independente și filmele clasice vor fi la Cinemax2.

 

Cinemax, postul cu filme de public, aduce titluri americane și internaționale aparținând tuturor genurilor - drame emoționante și comedii, aventură, filme horror, fantezie și SF. Telespectatorii vor putea urmări la Cinemax producții originale proprii, precum și alte seriale noi.

 

Prime time-ul fiecărei zi a săptămânii va avea un specific. Duminică vor fi cele mai importante premiere, sâmbăta va fi dedicată producțiilor originale Cinemax și serialelor noi, vineri va veni cu o selecție de producții clasice și filme horror.

 

Cinemax 2 va fi canalul filmelor de artă. Acesta se va axa pe producții internaționale independente, filme premiate, remarcate la festivaluri, titluri apreciate și seriale cult din toată lumea. Fiecare zi va oferi o perspectivă nouă: sâmbătă va aduce premiera cea mai importantă a săptămânii, duminica va fi dedicată filmelor internaționale, cinematografia lumii, luni vor fi titlurile de colecție, joi se vor difuza seriale premiate.

 

Vizionări gratuite

Telespectatorii care nu au încă Cinemax și Cinemax 2 în pachetele lor vor avea șansa să afle mai multe despre cele două canale în weekend-ul 10-11 septembrie, când posturile vor putea fi urmărite gratuit.

 

Sâmbătă, 10 septembrie, Quarry, noua producție Cinemax va avea premiera de la ora 21:00. Serialul este bazat pe cărțile lui Max Allan Collins. Logan Marshall-Green (Spider-Man: Homecoming, Prometheus) îl interpretează pe Mac Conway (Quarry) care încearcă să se readapteze la societate după ce se întoarce din Vietnam. Încercând să supraviețuiască, el este atras într-o rețea de criminali și corupție. Câștigătorul premiului Emmy, Greg Yaitanes (Banshee, House) este producător executiv și showrunner și a regizat toate cele 8 episoade. În aceeași zi, Cinemax va difuza filmul Ashby, cu Mickey Rourke și Nat Wolff.

 

Duminică, 11 septembrie, telespectatorii pot urmări la Cinemax filmele Partisan/ Partizan, un thriller psihologic cu Vincent Cassel în rolul principal, și Gone baby gone/ Dispărută fără urmă, o dramă polițistă care reprezintă debutul regizoral al lui Ben Affleck, cu Casey Affleck, Morgan Freeman, Ed Harris și Michelle Monaghan.

 

Din programul Cinemax 2 pentru 10 septembrie face parte și 45 Years/45 de ani, cu Charlotte Rampling, care a primit European Film Award pentru acest rol, și Tom Courtenay, nominalizat la Globul de Aur. Ambii actori au fost premiați la Festivalul de Film de la Berlin.

 

Principala premieră a zilei de 10 septembrie este Virgin Mountain/ Un munte de virginitate, regizat de Dagur Kari și care spune povestea unui bărbat singuratic care întâlnește o femeie foarte atrăgătoare care îi schimbă viața. Filmul a fost premiat în cadrul Festivalului de Film Tribeca.

 

Pe 11 septembrie, pasionații de filme de artă vor avea ocazia să urmărească la Cinemax 2 producția Tangerines/Mandarine, foarte apreciată de critici și care a fost nominalizată la premiile Oscar și Globul de Aur. Filmul spune povestea a doi estonieni care trăiesc în Abkhazia, în 1992, în timpul unui război. Într-o zi, doi soldați aflați de părți opuse trebuie să se confrunte sau să-și ofere șansa de a găsi o cale să comunice.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră