Răzvan și Dani incep un nou sezon

04 Sep 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Răzvan și Dani incep un nou sezon

Din 5 septembrie, cei mai simpatici matinali se întorc la Antena 1 pentru un nou sezon „Neatza cu Răzvan și Dani”. Entuziasmul echipei este cu atât mai mare cu cât, începând de luni, emisiunea se va transmite dintr-un studio nou-nouț.

 

Întrebat care sunt schimbările cu care îi întâmpină pe telespectatori în această toamnă, Dani răspunde emoționat: „După mulți ani ne mutăm în casă nouă. Studioul arată senzațional. În rest… „Neatza” e o familie. Nu facem schimbări bruște, vă lăsăm să descoperiți încet. La urma urmei, nici în familie, dacă fata cea mică vine acasă cu un tip tatuat… nu o face brusc”.

 

La fel de încântat este și Răzvan mai ales că pentru această toamnă li s-a pregătit: „O casă nouă, o frumusețe de casă și condiții tehnice noi. Am crescut odată cu publicul nostru și, după un sezon senzațional, am primit în dar cheile unei sufragerii nou-nouțe. În rest... cum ne stă bine: Vlăduț pentru culoare și stomac fericit, Flavia și Amalia pentru ușoare tachinări, Oprișan la post în Agora lui cibernetică, Răzvan și Dani pe post de gazde ce spală farfuriile după petrecere.”

Invitații primei ediții ai emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” din această toamnă sunt: Nicole Cherry, Mandinga, Maxim, What’s up, Amna, Woody, Yo, DJ Rino și Silvia.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră