Puss in Boots și King Julien devin SERIALE. Și pot fi văzute la MINIMAX

13 Noi 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Puss in Boots și King Julien devin SERIALE. Și pot fi văzute la MINIMAX

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI CNE) a încheiat un parteneriat de licență cu NBCUniversal, oferindu-le abonaților din regiune acces la o mare varietate de seriale de desene animate și producții pentru preșcolari, marca NBCUniversal.

Contractul multianual oferă canalelor din portofoliul AMC (ca Minimax și Jim Jam) conținut exclusiv pentru următorii ani.

Această înțelegere bilaterală va marca prima difuzare într-un pachet complet a producțiilor DreamWorks pe posturile AMCNI CNE destinate copiilor, compania căutând mereu oportunități de a difuza conținut nou în România. Primele noi producții vor avea premiera pe posturile AMCNI CNE în luna noiembrie.

Conform parteneriatului, postul pentru copii Minimax va difuza – în premieră – peste 700 de episoade de producții TV pentru cei mici, printre care numeroase titluri populare marca DreamWorks, ca: „Turbo FAST”, „Trăiască regele Julien/All hail king Julien”, „Mr. Peabody&Sherman”, „Peripețiile Motanului Încălțat/The Adventures of Puss in Boots” și „Dinotrux”.

Mai multe pe MyMAGAZINE.ro

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră