Programe speciale Revelion. La Prima TV: Filme românești și Cârcotașii

30 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Programe speciale Revelion. La Prima TV: Filme românești și Cârcotașii

Alexandru Constantin şi Diana Bart vă spun care au fost cele mai semnificative evenimente mondene din 2015. Cine sunt vedetele care anul acesta şi-au unit destinele, ce staruri au devenit părinţi, dar şi care au fost cele mai răsunătoare despărţiri ale anului, aflaţi joi, 31 decembrie, de la ora 19:30, la „Focus Magazin”. Şi tot atunci veţi afla ce vă rezervă astrele pentru 2016.

De la ora 20:15, Şerban Huidu, Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu’, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, cei patru prezentatori ai Cronicuței, vă pregătesc o ediţie specială a emisiunii, care va marca finalul acestui sezon de cârcoteli. În seara de Revelion, telespectatorii vor putea vedea o chintesenţă a ceea ce s-a întâmplat în această toamnă la  Cronica Cârcotașilor: cele mai bune scenete, primul binterviu al sezonului, cele mai tari bâlbe televizate, dar și pe cei patru prezentatori reuniți la măsuță, ca să intraţi în Noul An cu zâmbetul pe buze.

Şi dacă Cârcotaşii vor fi responsabili cu buna dispoziţie, în noaptea dintre ani, trupa VUNK şi invitaţii săi vor deschide porţile către „Un Nou Univers”, la Prima TV, în primul concert din România care s-a desfăşurat sub forma unui eveniment multimedia. Fiecare spectator s-a simţit, pe tot parcursul concertului, parte dintr-Un Nou Univers, într-un show care a deschis porţile către un nou tip de exprimare artistică. Dacă vreţi să vedeţi un spectacol revoluţionar, nu rataţi concertul VUNK „Un Nou Univers”, pe 31 decembrie, de Revelion, de la ora 23:15, la Prima TV.

De la ora 01:30, greii cinematrografiei româneşti se reunesc în super producţia „Actorul şi sălbaticii”. Filmul este unul de referinţă în cinematografia românească, în primul rând datorită recitalului actoricesc extraordinar susţinut de Toma Caragiu. Marele actor joacă rolul unui alt gigant al scenei româneşti, Tănase, "Actorul". Sălbaticii sunt legionarii, conduşi de exaltatul lider Horia Sima. Gagurile şi stilul satiric al lui Constantin Tănase la adresa Mişcării Legionare îl transformă într-o persoană indezirabilă acesteia, care se gândeşte să-l lichideze. Totuşi asasinarea unui asemenea om, iubit de public şi protejat de anumiţi politicieni, nu ar fi tocmai indicată, aşa că liderii legionari încearcă să-l convingă pe actor să renunţe la parodierile sale cu substrat politic.

În prima zi din anul 2016, “Păcală se întoarce” la Prima TV, de la ora 20:15. Sătul de hoinărit prin lume şi, mânat de dorul de casa părintească, Păcală se decide să revină în patrie, de undeva "de afară", un spaţiu atemporal situat în afara graniţelor României. Tipologiile româneşti tradiţionale sunt fin satirizate de autorul Geo Saizescu. Regăsim astfel politicianul oportunist, intrepretat chiar de maestrul Geo Saizescu, şi trei dintre personajele emblematice ale satului românesc: primarul, cârciumarul şi preotul.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră