PRISON BREAK, un nou sezon din aprilie. (VIDEO)

16 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
PRISON BREAK, un nou sezon din aprilie. (VIDEO)

Fanii Prison Break pot fi mulțumiți. Cele 4 sezoane (81 de episoade), care au făcut mare vâlvă între anii 2005-2009, vor beneficia, din aprilie, de o continuare.

Totul a început anul trecut când Wentworth Miller și Dominic Purcell, protagoniștii serialului, prieteni în viața reală, au căzut de acord în timp ce filmau la Legends of Tomorrow că nu ar fi rău să facă o continuare a serialului. Cu ideea în brațe,  Wentworth Miller s-a dus la Fox care a fost imediat de acord cu propunerea. 

Asta este, trebuie să vă spunem și câte ceva din ce se întâmplă în noul sezon, al cincilea. Credeați că Michael Scofield a murit electrocutat în timp ce o scotea pe Sara, afară din închisoare? Ei bine, nu.

Sezonul al cincilea debutează șapte ani mai târziu când Lincoln și Sara (fratele și soția lui Michael) află de la T-Bag că acesta este în viață. Nu se prea știe justificarea (și logica) însă se pare că Michael este închis într-o închisoare din Yemen, Ogygia. La baza acțiunii s-ar fi aflat chiar ISIS. Așa că, ajutați de Sucre și C-Note cei doi încearcă să elaboreze un plan pentru a-l scoate din închisoare. 

Din distribuție urmează să facă parte „veteranii”  Wentworth Miller, Dominic Purcell. Amaury Nolasco,  Sarah Wayne Callyes, Rockmond Dunbar.

Noul sezon intitulat „Prison Break: Sequel” va avea premiera pe 4 aprilie pe FOX. Fiecare episod dureaz[ 45 de minute, iar sezonul are 9 episoade. 

Mai jos puteți vedea atât trailerul oficial cât și un fragment de film difuzat în Statele Unite cu ocazia Comic Con. 

Alte stiri din Film

Ultima oră