HBO. Două noi seriale originale în premieră luni, 22 iunie, vor avea premiera concomitent cu cea din SUA

19 Iun 2015
HBO. Două noi seriale originale în premieră luni, 22 iunie, vor avea premiera concomitent cu cea din SUA
Jucătorii / Ballers și În pragul dezastrului / The Brink, două noi producții originale HBO vor avea premiera luni, 22 iunie, la HBO, concomitent cu premiera din SUA. Primul episod al fiecăruia dintre cele două seriale va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO, începând de luni dimineața.

Jucătorii / Ballers este creat de Steve Levinson și marchează debutul la HBO al lui Dwayne Johnson - unul dintre cei mai populari actori de filme de acțiune de la Hollywood - în primul său rol constant de la televizor. Jucătorii / Ballers, nouă comedie de la HBO, explorează lumea unui grup de fotbaliști seniori și o generație mai tânără de jucători din orașul Miami, Florida.

În fiecare luni, de la ora 05:00 și în reluare de la ora 21:00, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului Jucătorii / Ballers. Serialul va putea fi urmărit și pe HBO GO.

Un nou serial original HBO, o comedie neagră, În pragul dezastrului / The Brink se concentrează pe o criză geopolitică și efectele sale asupra a trei bărbați diferiți și disperați: Walter Larson (Tim Robbins), secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii; Alex Talbot (Jack Black), un umil funcționar din Serviciul Secret; și Zeke Tilson (Pablo Schreiber), un pilot de vânătoare. Aceste trei suflete compromise trebuie să iasă din haosul din jurul lor pentru a salva planeta de la al treilea război mondial.

În fiecare luni, de la ora 05:30 și în reluare de la ora 21:30, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului În pragul dezastrului / The Brink. Serialul va putea fi urmărit și pe HBO GO. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră