Oana Zăvoranu vine la Pro TV!

14 Feb 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Oana Zăvoranu vine la Pro TV!

Oana Zăvoranu, una dintre cele mai controversate personalități din lumea publică din România, revine în televiziune! În această primăvară, bruneta va face tot posibilul să demonstreze că are ritm, pasiune și puterea de a face față tuturor celorlalți concurenți, în noul show Pro TV, care invită românii la dans.

 „Showbiz-ul este a doua mea natură, îmi place să fiu admirată și privită altfel decât toată lumea. Am făcut o pauză, dar asta nu a făcut decât să fiu așteptată, să le fie oamenilor dor de mine. Din când în când am nevoie de timp doar pentru mine.”, a spus Oana Zăvoranu.

Muzica și dansul sunt două dintre cele mai mari pasiuni ale Oanei Zăvoranu, care este la fel de ambițioasă și încrezătoare că le va demonstra tuturor concurenților, dar și telespectatorilor, că va fi cea mai bună dansatoare din show. Pentru emisiunea din care va face parte în această primăvară, obiectivul Oanei este clar: “Revenirea în televiziune este o oportunitate de a demonstra că pot lua dansul în serios, nu numai la nivel de hobby. O să câștig sigur! Nu merg niciodată la un concurs sau la o luptă doar pentru a fi prezentă, ci doar pentru a câștiga, pentru că asta este mentalitatea unui învingător.”.

În curând, o vom urmări pe Oana Zăvoranu într-o nouă ipostază și vom vedea care sunt atuurile ei în competiție, cum se descurcă la repetiții, cât de greu îi va fi să învețe noi stiluri de dans și care va fi strategia ei pentru a cuceri publicul.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră