O PLANETĂ STRANIE. Documentar National Geographic. Premiera, diseară

25 Mar 2018 | scris de Sebastian S. Eduard
O PLANETĂ STRANIE. Documentar National Geographic. Premiera, diseară

O PLANETĂ STRANIE ne face cunoștiință cu Terra într-un mod inedit. Un scenariu original și invitați de marcă și nu în ultimul rând prezența lui Will Smith - iată câteva ingrediente care ne fac cu ochiul...

Will Smith este gazda serialului O PLANETĂ STRANIE, marca National geographic, care are premiera în această seară de la ora 21.00. Un documentar (deși este mai mult decât atât) ieșit din tipare, cu invitaâi cu totul deosebiți.

O PLANETĂ STRANIE, ce va începe duminică, 25 martie, de la 21.00, pe National Geographic,  este povestea extraordinară a Pământului, planeta noastră curios calibrată și interconectată, o planetă specială și mustind, în felul său unic, de viață printre celelalte corpuri cerești în mare parte necunoscute și neprimitoare.

Serialul beneficiază de contribuția extraordinară a unui grup de astronauți de elită care au văzut Pământul într-un tablou mai larg; ei ne oferă perspective unice și relatează amintirile personale despre planeta noastră văzută din spațiu.

Pe lângă carisma lui Smith, astronauții din O PLANETĂ STRANIE aduc o viziune și emoții unice firului narativ, completând povestea cu secvențe dramatice, inspiratoare și date științifice care dezvăluie întorsăturile magice ale sorții ce au permis vieții pe Pământ să apară, să se dezvolte și să supraviețuiască.

Experiențele lor personale sunt portaluri către teme vitale explorate pe parcursul serialului, între care geneza vieții, moartea, violența cosmică, inteligența umană, sacrificiul, terraformarea și altele.

Cine sunt invitații speciali? Citește mai multe pe MyMAGAZINE.ro

 

 

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră