Surpriză! Noul Ben 10 debutează la Cartoon Network în toamnă

22 Iun 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Surpriză! Noul Ben 10 debutează la Cartoon Network în toamnă

O nouă generație de fani se poate aştepta la acțiuni pline de energie și de fantezie, alături de sensibilitatea şi de umorul care a transformat acest serial într-o senzaţie internațională, în momentul lansării din 2006.

 

Bazându-se pe franciza de mare succes despre copilul erou Ben Tennyson, Ben 10 va introduce un nou Ben, alături de verişoara lui, Gwen, şi de bunicul Max, în timp ce călătoresc prin țară în timpul vacanței de vară. Atunci când Ben găsește Omnitrixul, un ceas misterios care îl transformă în zece extratereştri prietenoşi diferiţi, o lume a superputerilor extraterestre se deschide pentru el. Serialul este produs de Studiourile Cartoon Network, având ca producător executiv compania Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), cu John Fang (Mixeli, Generator Rex) în calitate de supervising producer.

 

Popularitatea serialului a lansat trei serii animate suplimentare (Ben 10 Alien Force, Ben 10: Ultimate Alien, Ben 10: Omnivers); două filme animate (Ben 10: Secret of the Omnitrix, Ben 10: Distroy All Aliens); și două filme live-action (Ben 10: Race Against Time, Ben 10: Alien Swarm).

 

Un succes dovedit pentru Cartoon Network, Ben 10 a făcut vânzări senzaţionale în domeniul jucăriilor, interactiv şi divertisment, generând mai mult de 4,5 miliarde $ din vânzări cu amănuntul la nivel mondial până în acest moment. Playmates Toys este partenerul la nivel mondial al jucăriilor cu noul Ben 10, având o linie completă de jucării bazate pe acest brand. Compania va lansa toamna viitoare mai multe jocuri de rol şi figurine.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră