De luni, un nou serial original HBO: Show Me a Hero / E nevoie de un erou

15 Aug 2015
De luni, un nou serial original HBO: Show Me a Hero / E nevoie de un erou
Primele două episoade ale noii producții originale HBO, miniseria Show Me a Hero / E nevoie de un erou, vor fi difuzate în România concomitent cu premiera din SUA, duminică noapte de la ora 3 am. Primul episod va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO, începând de luni dimineața, și va fi difuzat din nou la HBO luni, de la ora 20:00.

În fiecare luni, pe HBO GO vor putea fi vizionate două noi episoade din cele 6 ale miniseriei. Show Me a Hero / E nevoie de un erou este este cel de-al cincilea proiect al lui David Simon pentru HBO. Printre proiectele anterioare se numără Treme și The Wire. Toate cele șase părți ale noii producții originale HBO sunt scrise de David Simon și William F. Zorzi (The Wire) și sunt regizate de Paul Haggis (Crash, Million Dollar Baby – pentru ambele câștigând premiul Oscar pentru scenariu). Producătorii executivi ai miniseriei sunt David Simon, Nina K. Noble, Paul Haggis, Gail Mutrux și William F. Zorzi, Jr.

Miniseria Show Me a Hero / E nevoie de un erou are la baza cartea omonimă scrisă de Lisa Belkin și explorează noțiuni precum „acasă”, „rasă”, „comunitate” prin intermediul vieților oficialităților, funcționarilor, activiștilor și cetățenilor obișnuiți din Yonkers, NY.

Tânărul primar (Oscar Isaac) al unui oraș american de mărime medie se confruntă cu o lege care-l obligă să construiască o serie de locuințe sociale în cartierele albe ale orașului. Tentativa sa de a respecta legea distruge orașul, paralizează conducerea locală și, în cele din urmă, propriul său viitor politic.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră