Misterul morții lui Tesla. A fost ucis savantul de Raza Morții?

27 Ian 2018 | scris de Sebastian S. Eduard
Misterul morții lui Tesla. A fost ucis savantul de Raza Morții?

Informații noi cu privire la viața și dispariția neașteptată a savantului Nikola Tesla..

Discovery Channel difuzează sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 22.00, în premieră în România, un documentar exclusiv despre viața și munca inventatorului Nikola Tesla.

„Misterul morții lui Tesla” va prezenta noi elemente ale muncii lui Tesla și ale numeroaselor sale contribuții în comunicații și tehnologia transporturilor.

Invenții precum radioul, telefonul mobil și curentul alternativ au revoluționat lumea modernă și au în comun același personaj de geniu: Nikola Tesla. Supranumit „Omul care a inventat secolul XX”, Tesla a fost una dintre cele mai cunoscute și, poate, cele mai controversate minți ale timpurilor sale.

Misterul morții lui Tesla

În 1943, corpul său neînsuflețit a fost găsit într-o cameră de hotel, cu seiful spart și cercetările dispărute. În 2016, FBI (Biroul Federal de Investigații al Statelor Unite ale Americii) a declasificat 250 de documente care oferă o perspectivă nouă asupra lucrării finale a lui Tesla și asupra ultimelor sale zile de viață.

Aceste fișiere vorbesc despre Raza Morții, o armă concepută de Tesla care a trezit interesul superputerilor din Al Doilea Război Mondial - SUA, Uniunea Sovietică și forțele Axei. Din acest motiv, noile documente au convins mulți experți că este necesară o investigație completă pentru a afla ce s-a întâmplat cu Nikola Tesla. A creat el una dintre primele arme de distrugere în masă și a fost ucis pentru ea?

Mai multe pe MyMAGAZINE.ro

evomag.ro%20

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră