Mircea Badea: Nu ai ce să spui decât: 'la mulți ani cu executare!'

14 Sep 2017
Mircea Badea: Nu ai ce să spui decât: 'la mulți ani cu executare!'

Fix pe 13 septembrie, Mircea Badea și măsuța sa au împlinit 13 ani de când, împreună, realizează probabil cea mai populară emisiune de revistă a presei și comentarii, nu neapărat numai politice.

Cu acest prilej, Badea a spus că speră ca anul acesta să fie ultimul de "În gura presei", dar, dacă cercetăm audiențele, cu certitudine telespectatorii nu sunt de aceeași părere. 

"A fost 13 septembrie. Știți ce se întâmpla pe 13 septembrie 2004? Pe 13 septembrie 2004 am început emisiunea de la măsuță. Coafura rezistă. Mi-a zis o prietenă, în urmă cu câteva zile, că urmează 13 septembrie și că fac un număr de ani la măsuță. Apoi am uitat instantaneu. Mi-a mai amintit cineva acum înainte de emisiune. În cazul acestei emisiuni nu ai ce să spui decât: 'la mulți ani cu executare!'.

Am început acum al paisprezecelea an. Să sperăm că va fi ultimul. Chiar să sperăm acest lucru din toată inima, din tot ficatul, din tot pancreasul. În cel mai optimist scenariu, nici nu completăm acest an. Îl lăsăm așa, adică să fie 13 ani și un pic. Deci haideți să sperăm că este ultimul an, din multe motive... Am avut și suișuri, am avut și coborâșuri. Oricum dacă nu mi-ar fi amintit cele două persoane, nici nu aș fi remarcat că am făcut 13 ani la măsuță", a zis Mircea Badea la emisiunea "În gura presei".

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră