Minimax îşi extinde timpul de emisie și transmite 24/24

10 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Minimax îşi extinde timpul de emisie și transmite 24/24

Pentru ca finalul anului 2015 să fie reuşit, programul pentru copiii ce sărbătoresc alături de părinţi trecerea în Noul An, Minimax va oferi filme speciale, de lung metraj în Ajunul Noului An începând cu ora 21:00, oră de la care se va aplica serviciul de transmisie de 24 de ore.

Minimax, ce are ca ţintă copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani, continuă să ofere conţinut prietenos pentru întreaga familie, conţinut ce este distractiv şi educaţional în acelaşi timp. Începând din ianuarie 2016, noi experienţe vor fi introduse pentru a asigura o şi mai mare varietate emisiunilor de la Minimax.

Sezoane noi

În zilele săptămânii de la ora 7:00 până la ora 21:00, programele Minimax vor conţine sezoane noi din serialele mult apreciate, destinate special preşcolarilor. Thomas şi prietenii săi, Ella Elefantul, Aventurile lui Chuck şi prietenii, Franklin şi Prietenii sunt doar câteva dintre serialele preferate  ale micuţilor telespectatori.

În fiecare zi de la ora 20:50, va fi difuzată o poveste de seară, începând cu Familia Câinilor Spaţiali şi Purceluşa Peppa, ce vor distra atât copiii cât şi părinţii. După aceasta, programul devine interesant pentru audienţa de vârstă un pic mai mare. Pentru ei, în fiecare zi, începând cu ora 21:00, vor fi filme animate de lung metraj,  printre care Degeţica sau Arthur- doar Rock and Roll. 

Programele tematice vor fi difuzate în fiecare weekend de la ora 10:30 până la ora 12:00. Primul trimestrul din 2016 va aduce cele mai bune investigaţii ale “detectivilor juniori”, prieteni ce adoră să rezolve mistere.

În ianuarie va fi premiera noului serial “Cronicile lui Zorro”,  serial produs în CGI şi bazat pe originalul Zorro, iar sezonul 4 din Fratii Kratts în Sălbăticie şi noul Barbie în Rock 'N' Royals   vor debuta în februarie. 

În acelaşi timp, Minimax, prima televiziune a copiilor cu conţinut non violent, continuă să aducă preferatele copiilor, cele mai bune seriale, cum ar fi Pompierul Sam, Thomas şi prietenii săi, Micul Prinţ, Eu şi Mia sau Curiosul George.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră