MARTE. Premiera serialului, pe National Geographic, în această seară

13 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
MARTE. Premiera serialului, pe National Geographic, în această seară

Este, poate, premiera anului pe National Geographic. De la ora 21.00, canalul ne invită în lumea Planetei Roșii.

Distribuit în premieră pe National Geographic Channel în 171 de țări și în 45 de limbi în luna noiembrie, serialul documentar MARTE – cu acțiunea amplasată atât în viitor cât și în prezent – va redefini povestirea de televiziune îmbinând scenariul de tip film artistic și efectele vizuale cu cele mai bune secvențe de documentar pentru a transmite o poveste coerentă și incitantă despre neobosita încercare a omenirii de a coloniza Marte. Acest eveniment global incredibil cuprinde șase părți și relatează povestea impresionantă a unei misiuni fictive cu echipaj uman din anul 2033.

Punctul de pornire în acest tip de poveste unică este anul 2033, anul în care începe prima misiune cu echipaj uman către MARTE. Elementele dramatice și efectele vizuale inspirate de filmele de lung metraj dau viață acestei lumi viitoare, iar dorința actuală de a ajunge pe planeta roșie este redată în stil documentar vérité și prin intermediul interviurilor cu cercetători și inovatori contemporani care conduc proiecte de cercetare și dezvoltare în tehnologia spațială, proiecte ce vor face misiunea din 2033 posibilă.

MARTE prezintă piedicile și succesele impresionante ale revoluției spațiale moderne, imaginând prima încercare dificilă a omenirii de a coloniza îndepărtata planetă. Producătorii executivi ai serialului sunt Brian Grazer și Ron Howard.

mars2

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră