Marius Tucă, "Omul anului 2016" în mass-media

25 Ian 2017
Marius Tucă, "Omul anului 2016" în mass-media

E un lucru cert, Marius Tucă s-a reinventat. Din nou! După un an de dimineți cu trezit la ore imposibile, în care, din vis, soneria unui telefon enervant la care nu răspundea nimeni, devenea în realitate chiar sunetul deșteptătorului, după ce numărul în creștere al "neascultătorilor" SMART FM i-a adus confirmarea că are cel mai bun public de radio din România, Marius Tucă a primit din partea ziarului Cotidianul premiul "Omul Anului" pentru cea mai reprezentativă personalitate din mass-media în 2016.

Și încă nu-i nimic, povestea merge mai departe, Marius Tucă nu se va opri nici atunci când toți vor fi nevoiți să privească în sus spre performanțele lui, după cum îl cunoașteți de-o viață:  mereu altul, tânăr, înalt și mișto...

În gala „Omul Anului 2016“, pentru al șaptelea an consecutiv, ziarul Cotidianul a propus scenei publice din România o recapitulare a performanţelor obținute în anul 2016 de către principalele personalităţi ale României.

„Într-un climat în care tot cetăţeanul român are cel puţin o nemulţumire faţă de ţara sa şi faţă de compatrioţii săi, noi continuăm exerciţiul anual al Premiilor Cotidianul, încercând să propunem cititorilor şi societăţii modele de câştigători şi lecţii de succes, de valori în competiţie. «Omul Anului 2016» este doar un crâmpei din încercarea noastră modestă de a descrie şi o Românie optimistă“, declară Cornel Nistorescu, director Cotidianul.

În cursul acestei seri,  în ambianța elegantă de la Athénée Palace Hilton, ziarul Cotidianul și-a premiat laureații din domeniul politic, economic, sănătate, sport, teatru, muzică şi mass-media. Vom reveni cu amănunte.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră