La Pro Tv, Şumudică trage una mică!

16 Dec 2015 | scris de Dănuț Deleanu
La Pro Tv, Şumudică trage una mică!

Cum se ştie, aseară, în timpul meciului de fotbal, din Cupa României, Dinamo-Astra (scor 2-1) Şumudică a acuzat ceva probleme la inimă şi-a plecat la spital. Asta e o problemă care, în primă instanţă, n-ar avea nici o relevanţă. Numai că, se leagă cu ceea ce vrem să povestim mai jos. Aşadar, spre sfârşitul ştirilor sportive, după ce într-un material Gigi Becali se lauda că, dacă face vreo 7 transferuri în iarnă, uite-aşa toacă el celelalte echipe înscrise în cursa de câştigare a Campionatului, apare un alt material făcut după o reclamă dintr-un desen animat.

Un monstru uriaş, ţâfnos, nervos şi hidos, cu stema Clubului Steaua pe piept, ciufuleşte, strânge de gât, dă pumni şi zdrobeşte vreo 2-3 monstruleţi mai mici care-i stau în cale. Încă pornit pe scandal, caută în jur alte potenţiale victime. Şi acum vine gafa! După o stâncă, ascuns, un astronaut cu chipul lui Şumudică stă lipit de piatră, tremurând de frică. Exact în momentul în care monstrul, văzând că nu mai e nimeni, vrea să plece, astronautul (ăla cu chipul lui Şumudică!) trage una mică. O băşinică!

Doar că nu era chiar aşa „mică”, din moment ce se aude clar flatuleţa şi se vede cum se umflă şi trepidează costumul astronautului. După care, prezentatoarea ştirilor sportive râde. Numai că nu prea e nimic de râs în asta, în afara faptului că cel făcut realmente de râs e Şumudică! Ce rost o fi avut proasta alegere a chipului antrenorului Astrei, când următorul meci al Stelei este mâine-seară cu Viitorul Constanţa?

Asta nu înseamnă că ar fi trebuit anexat la costumul astronautului chipul lui Hagi, dar cu atât mai mult rămâne inexplicabil faptul că l-au ales tocmai pe Şumudică. Antrenorul care, aşa cum spuneam, tocmai a trecut pe la spital. Adică, cosmonautul „se scârţâie”, Şumudică trage ruşinea şi celor de la Pro Tv nu le miroase a nimic? Păi, nu e frumos!

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră