Kanal D anunță casting pentru „Roata Norocului”! Primul oraș – București

30 Ian 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Kanal D anunță casting pentru „Roata Norocului”! Primul oraș – București

Simpaticii prezentatori vor bate tara in lung si in lat in cautarea celor carora le plac provocarile, dar si castigurile pe masura.

Bucurestenii vor fi primii care se vor putea putea inscrie in concursul televizat „Roata Norocului”, la castingul organizat în acest weekend (30 si 31 ianuarie), la Sun Plaza, in intervalul orar 11:00 - 19:00.

Toti cei care doresc sa vina in platoul emisiunii si sa isi incerce norocul sunt asteptati de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi cu premii instant, voie buna, muzica si dans. Atmosfera celui mai indragit show-concurs din Romania, „Roata Norocului”, se va muta pentru doua zile la Sun Plaza, in Bucuresti.

„Ne asteapta un nou sezon cu provocari uriase, asa ca avem nevoie de concurenti foarte buni; isteti, spontani si norocosi! Noi deja am pregatit premiile, mai avem nevoie doar de voi sa le luati acasa. Va astept pe toti la casting. Ca sa castigi, trebuie sa participi! Ca sa participi trebuie sa te inscrii in joc, iar ca sa te inscrii trebuie sa dai ochii cu mine si, mai <grav>, cu Ana-Maria! Nu uita, norocul ti-l faci cu mana ta!”, a spus Bursucu.

 

Dupa castingul de la Bucuresti, urmatoarele orase unde vor avea loc preselectiile „Roata Norocului” sunt Brasov (6 februarie, la Coresi Shopping Resort; program 11:00 – 19:00), Braila (20 februarie, la Braila Mall, program 11:00 – 19:00) si Iasi ( 27 februarie, la Palas Mall, program 11:00 – 19:00).

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră