Johnny Depp, apărat de prieteni și colegi: Omul ăsta nu și-a bătut soția, e cea mai blândă persoană pe care o cunosc

30 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Johnny Depp, apărat de prieteni și colegi: Omul ăsta nu și-a bătut soția, e cea mai blândă persoană pe care o cunosc

Acuzat de violență conjugală de fosta soție, Amber Heard, Johnny Depp a primit susținerea publică a mai multor apropiați și prieteni, printre care fosta sa parteneră Vanesa Paradis și fiica sa, Lily-Rose.

Vanessa Paradis reacționează după ce Johnny Depp a fost acuzat că și-a bătut actuala soție

Lily-Rose Depp, 17 ani, unul din cei doi copii pe care actorul i-a avut cu Vanessa Paradis, a postat și ea pe rețeaua de socializare Instagram o fotografie cu ea mică, ajutată să meargă de tatăl ei. "Tatăl meu este cea mai blândă și mai iubitoare dintre persoanele pe care le cunosc", a scris ea.

Fostul membru al grupului Monty Python, Terry Gilliam, prieten al lui Depp, cu care a turnat câteva filme, a sărit și el în ajutorul actorului. "Ca mulți prieteni ai lui Johnny Depp, descopăr că Amber este o actriță mai bună decât credeam", a scris el pe Twitter.

Mesajul său a trezit o serie de reacții adesea indignate, în care se amintea că autorii violențelor conjugale își pot ascunde foarte bine viața privată, arătându-se simpatici față de prieteni. Pe site-ul de știri hollywoodiene The Wrap a fost postat un mesaj în care un alt prieten al actorului, umoristul american Doug Stanhope, spune că a petrecut un timp cu Johnny Depp sâmbătă, 21 mai, înaintea actului de violență împotriva lui Amber Heard: potrivit TMZ, vedeta din "Pirații din Caraibe" ar fi aruncat cu telefonul în capul soției. Stanhope arată că atunci, el și alți prieteni au vorbit prima oară cu actorul despre relațiile acestuia cu soția. "Johnny Depp a fost folosit, manipulat, prins în capcană și făcut să apară ca un ticălos. Se gândea că se va întâmpla acest lucru, dar nu a făcut nimic sau nu a putut să facă nimic pentru a-l împiedica", arată umoristul.

Amber Heard, 30 de ani, a cerut divorțul săptămâna trecută, după 15 luni de căsnicie, solicitând pensie alimentară. Ea își acuză soțul că a "agresat-o verbal și fizic" pe toată "durata relației lor". Actrița a apărut vineri la tribunalul din Los Angeles cu vânătăi pe față. TMZ a publicat o fotografie cu ea având hematoame în jurul unui ochi, care ar fi fost prezentată judecătorului într-un dosar de 40 de pagini de documente și fotografii, în cadrul unei audieri cu ușile închise.. Ca urmare a acuzațiilor de violență, un judecător din Los Angeles a emis vineri o ordonanță care îi interzice actorului să se apropie până pe 17 iunie la mai puțin de 100 de metri de Amber Heard.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră