In memoriam Radu Beligan, PrimaTv va difuza vineri seară filmul Singurătatea florilor

21 Iul 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
In memoriam Radu Beligan, PrimaTv va difuza vineri seară filmul Singurătatea florilor

 

Vineri 22 iulie, de la ora 20.30, PrimaTv va difuza filmul Singurătatea florilor in memoriam Radu Beligan, marele actor care a încetat din viață, miercuri la Spitalul Elias din Bucureşti.

Radu Beligan a fost unul dintre cei mai mari actori români care a avut o activitate bogată în teatru, film, televiziune și radio și cel care are titlul de cel mai longeviv actor în activitate, fiind inclus in Cartea Recordurilor în 2013. În peste 70 de ani de activitate a interpretat roluri celebre ale dramaturgiei românești și nu numai, de la Ion Luca Caragiale, Barbu Ștefănescu Delavrancea până la Albert Camus, Patrick Süskind sau William Shakespeare.

Printre rolurile carierei sale s-a numărat și cel din filmul Singurătatea florilor unde interpretează rolul unui doctor foarte apreciat pe plan profesional, singuratic, orgolios dar care a ratat totul pe plan personal. Sub regia lui Mihai Constantinescu, Singurătatea florilor este o dramă cu câteva partituri actoricești interesante, jucate atât de Radu Beligan cât și de Colea Răutu, Toma Caragiu și George Constantin, și pe care le puteți urmări vineri seara, de la ora 20.30, la PrimaTV.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră