Hell's Kitchen Michael Pascale, marele câștigător. El vrea să îşi deschidă un restaurant în România

05 Mai 2015
Hell's Kitchen Michael Pascale, marele câștigător. El vrea să îşi deschidă un restaurant în România
La sfârșitul unei seri pline de provocări și adrenalină, Michael Pascale a fost desemnat marele câștigător al emisiunii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” și a plecat acasă cu un cec de 50.000 de euro, dar și cu felicitările și îmbățișările celor care l-au susținut până la final. Chiar dacă s-a clasat pe locul al doilea, Maria s-a declarat foarte mândră că a reușit să ajungă atât de departe în această competiție care i-a dovedit încă o dată că drumul ei trebuie să continue în această direcție. Deși nu a câștigat premiul cel mare, Maria a fost premiată cu un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase școli culinare din lume, Alma.

Întrebat ce va face cu premiul pe care l-a câștigat, Michael Pascale răspunde: „Acest premiu mă va ajuta să îmi deschid propriul restaurant și să  organizez evenimente.”

De asemenea, acești bani îl vor ajuta să revină în țara sa natală și să-și construiască un viitor aici. „Bineînțeles că mă stabilesc în România, pentru asta am venit aici,  această emisiune este o rampă de lansare în cariera mea în Romania.”  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră