“Formidabilele Magisăbii”, un nou serial Cartoon Network

14 Iun 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
“Formidabilele Magisăbii”, un nou serial Cartoon Network

Cartoon Network, recent numită una dintre cele mai inovative companii media de către Fast Company, continuă să redefinească conținutul și experiența fanilor cu lansarea celei mai noi francize, Formidabilele Magisăbii.

După ce a debutat în aplicația Cartoon Network Anything cu câteva scurtmetraje, comedia se va lansa la Cartoon Network în toamna acestui an în versiunea liniară, ca parte a unui ecosistem ce le va oferi fanilor o experiență unică și completă pe diferite platforme. Noul serial, prezintă aventurile comice ale unei echipe de războinici, frate

și soră, iar fanii vor avea posibilitatea să interacționeze cu personajele în căutarea de formidabile magisăbii.

Simultan cu producerea seriei TV, aproximativ 400 de elemente originale, printre care scurtmetraje, videoclipuri tip vlog, jocuri mobile și web, au fost dezvoltate pentru a duce fanii într-o lume în care aceștia pot participa și în care vor avea ocazia să colecționeze magisăbiile lor preferate.

„Formidabilele Magisăbii este o călătorie încredibilă, de la un produs digital simplu și interactiv la o lume plină de povești care s-a dezvoltat în mod organic”, a declarat Chief Content Officer, Rob Sorcher. „Suntem convinși că Formidabilele Magisăbii va continua expansiunea din punct de vedere al conținutului și tehnologiei, iar publicul va avea ocazia să participe, să se joace, să urmărească și să colecționeze o mulțime de elemente”, a

mai adăugat acesta.

În această vară, Cartoon Network va începe să prezinte acest concept fanilor, cu o serie de scurtmetraje, jocuri web și videoclipuri la televizor.

Creată de Kyle A. Carrozza și produsă în Studiourile Cartoon Network din Los Angeles, seria Formidabilele Magisăbii va debuta la Cartoon Network în această toamnă și se va alătura programelor de top ca Să-nceapă aventura, Fetițele Powerpuff, Haideți, tineri titani!, Aventurile fraților urși, Clarence, Un show obișnuit, Uimitoarea lume a lui Gumball și Steven Univers.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră