Chef Florin Dumitrescu, Ambasador SOS Satele Copiilor

26 Mai 2015
Chef Florin Dumitrescu, Ambasador SOS Satele Copiilor
La scurt timp după ce a devenit tată pentru a doua oară, chef Florin Dumitrecu a mai avut parte de încă o bucurie: a fost numit Ambasador Onorific SOS Satele Copiilor, după o perioadă în care s-a apropiat foarte mult de micuții din aceste centre și a și organizat evenimente pentru ei. Așa se face că celebrul jurat se mândrește acum cu o familie extinsă, după cum el însuși declară.

”De acum voi avea o familie mare, foarte mare. Sunt bucuros că am fost numit Ambasador S.O.S. Satele Copiilor și mă emoținează faptul că s-au gândit la mine. Mă leagă o prietenie specială cu acești copii, pe care i-am cunoscut anul trecut și pe care am încercat, cum am putut, să îi ajut și să îi bucur. De azi, și acești micuți care nu au avut norocul unei familii iubitoare sunt familia mea”, mărturisește Florin.

Prima întâlnire dintre chef Dumitrescu și organizația non-profit SOS Satele Copiilor România a avut loc în iarna anului trecut, când Florin a participat la Ziua Porților Deschise de la centrul din București. Acesta a fost imediat cucerit de copiii de aici, care, la rândul lor, s-au atașat imediat de el. Au urmat o serie de vizite și evenimente organizate de Florin special pentru ei, precum și invitația micuților de aparticipa, în cadrul unei probe, la show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” de la Antena 1.
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră