Românii au talent. Florin Călinescu a sărutat mâna unui androgin

12 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Românii au talent. Florin Călinescu a sărutat mâna unui androgin

Încă de la început, Callisto a recunoscut că nu are cine știe ce calități vocale, însă a venit în concurs pentru a susține drepturile LGBT (denumire generică pentru lesbiene, gay, bisexuali și transexuali) la concursul Românii au talent.

Publicul a început să aprecieze negativ sosirea pe scena a lui Callisto, însă Florin Călinescu le-a făcut, hotărât, semn să tacă. Callisto a început să cânte, însă nu a putut să ducă piesa până la capăt întrucât rând pe rând au fost apăsate toate cele patru butoane.

Într-un gest fără precedent, Florin Călinescu l-a chemat pe Callisto lângă el , i-a ridicat și sărutat mâna.

Gestul acesta vine întrucâtva să contrabalanseze scandalul de anul trecut de la aceeași emisiune. Mihaela Rădulescu, jurata emisiunii, a făcut pe rețelele de socializare o postare în urma căreia a fost acuzată de homofobie și a fost la un pas de a fi dată afară din emisiune.

"Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă", scria atunci Mihaela.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră