Față în față cu DONALD TRUMP. Portretul președintelui, diseară, la National Geographic

09 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Față în față cu DONALD TRUMP. Portretul președintelui, diseară, la National Geographic

Coincidență (sau nu) Național Geographic a programat pentru diseară un documentar dedicat nimănuit altcuiva decât lui Donal Trump, viitorul președinteal Statelor Unite. „Față în față cu DONALD TRUMP” face parte dintr-o colecție de mai multe interviuri (denumită Față în față) și care i-a avut drept protagoniști pe Saddam Hussein, Vladimir Putin, Arnold Schwarzenneger, Suge Knight, sau Pablo Escobar.

Nu comentăm anturajul în care se află Donald Trump (Puțin, Hussein, etc...), în „Față în față cu DONALD TRUMP”, vă spunem doar că ciclul de documentare abordează numai personalități controversate.

„ Descoperă portretul unor mari personalități văzute din perspectiva celor mai mari rivali ai lor. Urmărește aceste povești incitante, relatate într-o manieră îndrăzneață, prin interviuri captivante cu cei care s-au aflat ”față în față” cu cele mai prolifice figuri ale istoriei, alături de jurnaliști, reporteri și alți membri ai media, completate cu filmări de arhivă și fotografii memorabile.”, este rezumatul pe care il face National Geographic seriei sale.

Față în față cu DONALD TRUMP” va fi diseară la Național Gerographic, de la ora 20.00. Reluarea, mâine, de la 21.00.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră