Emma Zeicescu vine la TVR

14 Sep 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Emma Zeicescu vine la TVR

Cunoscuta prezentatoare de televiziune Emma Zeicescu se alătură echipei de jurnalişti ai TVR, din luna octombrie. În fiecare seară de luni până vineri, de la ora 18.30, Emma Zeicescu va prezenta cele mai importante subiecte ale zilei, explicate pe înţelesul tuturor.

„Mă onorează colaborarea cu Televiziunea Română şi îmi doresc să demonstrez, împreună cu producătorul Septimiu Sărăţeanu şi echipa noastră, că schimbarea este în fiecare dintre noi. Cred că, din punct de vedere jurnalistic, TVR este locul în care ne putem face profesia echilibrat, echidistant şi departe de orice presiune politică venită pe partea editorială din partea unui patron de instituţie de presă, care poate avea o agendă total diferită de agenda publică. Misiunea noastră este să fim jurnaliştii de care au nevoie oamenii şi să găsească în noi vocile pe care consideră că merită să le asculte şi să le creadă. De aici rezultă şi enorma responsabilitate pe care ne-o asumăm”, declară Emma Zeicescu.

Noul proiect din grila de toamnă a TVR 1 va avea o durată de 90 de minute şi îşi doreşte să promoveze oamenii zilei, conţinutul şi dezbaterea de calitate într-un ritm alert, printr-o abordare dinamică şi actuală. Emisiunea va avea informaţia la putere, reportaje şi anchete exclusive, realizate împreună cu Studiourile Teritoriale ale TVR.

Programul va oferi răspunsuri pertinenete la principalele întrebări de pe agenda publică, alese de la principalii actori ai zilei.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră