Prima TV lansează o nouă emisiune, Focus Magazin, cu Diana Bart și Alexandru Constantin

02 Oct 2015
Prima TV lansează o nouă emisiune, Focus Magazin, cu Diana Bart și Alexandru Constantin
Începând de săptămâna viitoare, Prima TV va oferi telespectatorilor o emisiune nouă, Focus Magazin, care va fi prezentată de Diana Bart și Alexandru Constantin. Emisiunea va fi difuzată zilnic, de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, după principalul jurnal de știri al postului. Tot începând de luni, emisiunea Click! nu se va mai regăsi în grila Prima TV.

Directorul de programe al Prima TV, Răzvan Borș, spune că decizia a fost luată în urma unei analize detaliate „Vrem să oferim mereu publicului Prima TV un conținut de înaltă calitate, care să fie accesibil și adaptat nevoilor sale de consum. Analizăm constant feedback-ul primit de la telespectatori și adaptăm oferta noastră de programe, cerințelor lor.”

Focus Magazin va avea o gamă diversificată de subiecte, de la hobby-uri la trucuri de stil, dar accentul emisiunii va fi pe zona de știri mondene.

„Focus Magazin va avea subiecte de larg interes pentru publicul Prima TV. Vom vorbi despre pasiuni, hobby-uri, top destinații de vacanță, rețete de îngrijire personală, sănătate și frumusețe”, a declarat Alexandru Constantin. Colega sa, Diana Bart spune că „Nu vor lipsi nici vedetele și evenimentele mondene. Vom fi prezenți la cele mai interesante petreceri și vă vom oferi cele mai tari exclusivități.”

Astfel, Focus Magazin își propune să atragă, atât prin subiectele abordate cât si prin ora de difuzare, publicul tânăr din România, interesat să afle mai multe informații despre cum își poate îmbunătăți sau schimba stilul de viață.
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră