De astăzi, noi programe informative la TVR!

17 Oct 2016 | scris de Alex Revenco
De astăzi, noi programe informative la TVR!

Televiziunea Română este în cel de-al 60-lea an de emisie şi de luni, 17 octombrie, lansează o grilă nouă, cu schimbări esenţiale pe toate canalele pe care emite.

Ştirile TVR vor produce mai multe Telejurnale, cu grafică nouă şi stil de prezentare adaptate fiecărui tip de conţinut. Ziua începe la TVR 1 cu un matinal de actualităţi şi se încheie cu un jurnal de sinteză. TVR va avea două programe de ştiri noi, la orele 13.00 şi la 19.00.
Raluca Arvat & Teodora Antonescu (foto), Stela Popa, Dorina Florea, dar şi două mari campioane internaţionale - gimnastele Sandra Izbaşa şi Monica Roşu - intră în echipa de prezentare a programelor realizate de Ştirile TVR.
De luni, ziua începe şi se termină cu programe de actualităţi la TVR1. Telejurnalul matinal va avea două ore, iar Ora de ştiri aduce o sinteză a subiectelor zilei.
Actualitatea momentului o veţi afla din Telejurnalele prânzului: la ora 13.00 pe TVR 2, şi la ora 14.00 pe TVR 1. La prânz vor fi şi ştiri din sport.
Ora 19.00 va aduce şi primul Telejurnal complex al zilei realizat de Televiziunea Română. Pe canalul 2, Raluca Arvat aduce cele mai importante informaţii ale zilei - de luni până vineri. Va da pasa esenţială lui Mihai Constantin pentru consacratul Telejurnal de la ora 20.00, pe TVR1.

Sâmbăta şi duminica se schimbă echipa - Stela Popa pe TVR2 şi Dorina Florea pe TVR1.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră