Da Vinci Learning intră de astăzi în grila Digi TV

27 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Da Vinci Learning intră de astăzi în grila Digi TV

RCS & RDS introduce începând de astăzi, 27 mai, un nou canal de televiziune în grila de televiziune Digi TV prin cablu analogic, digital şi satelit. Da Vinci Learning este un canal educațional de televiziune unic și inovator, care îi reuneaște pe toți cei curioși pentru a sărbători călătoria învățării ce durează o viață.

 

“Ne bucurăm că am încheiat parteneriatul cu Da Vinci Media GmbH. Conținutul de calitate al noului canal tematic acoperă preferințele consumatorilor noștri de toate vârstele. Suntem constant preocupaţi de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi conținut de cea mai înaltă calitate consumatorilor noştri.” a declarat Florin Nemeș, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS.

 

“Da Vinci Learning este un canal de televiziune unic, care combină în structura lui, programele educative cu programele  pentru copii şi nu în ultimul rând programele documentare. Este un profesor particular care “meditează” întreaga familie. Un profesor care în mod gratuit te învaţă totul de la fizică, la biologie, de la matematică la astrologie şi geografie. Este o televiziune care are ca scop să creeze întregii familii o atmosferă care să o apropie de ştiinţă, care să facă fiecare membru să mai înainteze un pas către cunoaştere, ştiinţă şi adevăr.” spune Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră