Cum să furi un munte! „Nu face închisoare multa, ca e în vârstă, iese repede”

18 Sep 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cum să furi un munte! „Nu face închisoare multa, ca e în vârstă, iese repede”

Un munte, nici mai mult, nici mai puțin, a fost atribuit ilegal. Treaba se întâmplă în județul Vâlcea. Reacția incredibilă a soției primarului, care a primit 5 ani de închisoare, pare să spună tot despre cei care ajung în astfel de ipostaze:"Nu face cinci ani, că e în vârstă și iese după o treime din pedeapsă".

Luni revine, începând cu ora 21.30, în grila Prima TV, emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu. Primul caz de corupție: munții noștri aur poartă, noi îi vindem la bucată.

Marius Saizu și echipa emisiunii Dosarele DNA vă spun, luni, de la ora 21.30, tot ce trebuie să știți despre unul dintre cele mai incredibile furturi posibile: un munte. Inculpații, sub pretextul că au semnat ca primarul, au atribuit ilegal un munte din județul Vâlcea.

Munții nostri aur poartă, noi îi vindem la bucată ! Nu sunt versuri ci realitatea zilelor noastre. Un primar, o secretară, un șef de ocol silvic și șeful unei obști au ticluit un plan și l-au pus în aplicare. Acum, instanța trebuie să pună în aplicare câte o pedeapsă pentru fiecare. Reacția incredibilă a soției primarului, care a primit 5 ani de închisoare, pare să spună tot despre cei care ajung în astfel de ipostaze:"Nu face cinci ani, că e în vârstă și iese după o treime din pedeapsă".

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră