Cristi Șerb a câștigat finala „Chefi la cuțite”

08 Iun 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cristi Șerb a câștigat finala „Chefi la cuțite”

După o probă de finală în care au jurizat unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, după o etalare de farfurii care mai de care mai îmbietoare, după un lung șir de emoții care păreau să scape de sub control, concursul de la Antena 1 și-a ales primul învingător.

 

Bucuros peste măsură, Cristi nu și-a stăpânit bucuria și a lăsat frâu liber bucuriei. Și-a luat în brațe colegii, dar și cheful, a căzut în platou, și-a strâns la piept trofeul, a zâmbit și a mărturisit cu ochii înlăcrimați că simte că visul lui s-a împlinit. „Atunci când Gina a spus „câștigatorul primului sezon Chefi la cuțite este Cristi Șerb”, o energie divină a explodat în mine. Am sărit în sus de fericire și încă credeam că visez, mă ciupeam ca un nebun de piele de mă înroșisem. A fost un sentiment unic, în momentul acela am simțit că nu am greșit atunci când am hotărât să mă fac bucătar. Îmi doresc să fiu cel mai bun bucătar și voi lupta pentru asta”, a mărturisit Cristi.

 

Cei trei finaliști, Cătălina, Mircea și Cristi, au avut parte în marea finală de ajutorul foștilor colegi de echipă, în vreme ce chefii au asistat de pe margine, cu emoție și nerăbdare, la evoluția ucenicilor lor. Fiecare dintre cei trei s-a gândit să așeze în farfurie un preparat de top, cu un gust care să-i poarte pe jurați într-o aventură culinară. Dacă Mircea a optat pentru un plating cu carne de vită, Cătălina a ales pieptul de rață, iar Cristi peștele. La final însă, după ce invitații la masa jurizării au degustat din toate cele trei farfurii, au decis cu toții că cel care merită premiul este Cristi.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră