Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu devin adversari într-un nou cooking-show la Antena 1

22 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu devin adversari într-un nou cooking-show la Antena 1

Antena 1 dă startul înscrierilor pentru un nou show culinar, pe casting.a1.ro, show în care cei trei celebri chefi intră în competiție pentru a gasi următoarea generație de talente desăvârșite în domeniu. Pentru ca ei să reușească acest lucru, trebuie să găsească oameni talentați, cu personalitate și care să le împărtășească viziunea și pasiunea.

 

Cei care vor să gătească cot la cot cu unul dinte ei și să intre în înfruntarea dintre cei trei chefi trebuie să se înscrie la preselcții, pe casting.a1.ro. Fie că sunt casnice, femei de carieră, adolescenți rebeli, directori de companii sau bucătari, cei care se înscriu au șansa să ajungă în bătălia supremă a celor trei chefi și să facă parte din echipa unuia dintre ei.

 

Miza competiției este foarte mare atât pentru concurenți, cât și pentru chefi, fiind în joc reputația lor. După o serie de etape pline de suspans și trăiri condimentate în toate felurile, chefii vor deveni mentorii concurentilor aleși, le vor șlefui talentul și îndemanarea, pentru a-i duce la cel mai înalt nivel culinar.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră