Ce vedem de 1 decembrie la Pro TV?

25 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ce vedem de 1 decembrie la Pro TV?

De Ziua Națională a României și cu ocazia sărbătoririi a 21 ani de la lansare, Pro TV spune România, ai ce trebuie!. De 1 decembrie, Pro TV ne va reaminti tuturor că, deși trăim în vremuri tulburi și pare că suntem într-un continuu carusel de sentimente contradictorii, reușim să fim, de fiecare dată, plini de încredere și să privim jumătatea plină a paharului.

Joi, 1 decembrie, Pro TV îi spune României că are ce trebuie, cu umor, autoironie, afecțiune, dar și responsabilitate. Un mesaj simplu, susținut de materialele pregătite de echipa Știrile Pro TV și de calitățile tuturor celor care au strălucit prin talent, încredere, umor, curaj, ambiție, empatie, mărinimie, implicare în show-urile Pro TV.

Ziua de joi începe dis de dimineață, la ora 06:00, cu Știrile Pro TV. Mihai Dedu și Andreea Marinescu vor prezenta cele mai importante știri ale dimineții, iar de la 10:30, toți românii vor putea urmări ediția specială a Știrilor Pro TV, cu transmisiune LIVE de la parada de 1 decembrie. Jurnalele de știri de joi vor prezenta români care au răzbit, care au ieșit din rând, care, chiar dacă au fost răpuși de sistem la un moment dat, au descoperit puterea să meargă mai departe, au înțeles că împreună suntem o forță și n-au mai așteptat ca schimbarea să vină din exterior. Au adus-o chiar ei.

Vorbește lumea ca pe 1 decembrie emisiunea începe la o ora specială! De la 13:00 la 15:30, Cove și Adela Popescu intră în atmosfera de sărbătoare, alături de invitați speciali care le vor călca pragul. Irina Loghin va face mărturisiri emoţionante despre familie, despre sărbătorile pe care le petrece în mijlocul celor dragi şi despre spectacolele în care românii de pretutindeni o întâmpină ca pe o regină, iar Andrei Rosu, Anca Dumitra și Ramona Bădescu vor vorbi de povestea succesului lor. Mândri că sunt români, Adela şi Cove îi invită pe toți telespectatorii să petreacă două ore și jumătate alături de ei, în zi de sărbătoare, pentru că au ce trebuie.

Ziua Națională și sărbătorirea Pro TV continuă La Măruță, cu o ediție specială, de la 15:30 la 18:00! Cătălin Măruță și echipa sa au pregătit materiale în care evidențiază faptul că românii au umor, au ce trebuie pentru petrecere, tradiții frumoase și talent. Saveta Bogdan va trece prin momente foarte amuzante într-o farsă care-i va testa răbdarea, iar Laura Bretan, finalista America’s got talent și câștigătoarea ultimului sezon Românii au talent va îmbrăca, pentru prima dată, un port tradițional românesc.

De la ora 18:00, aflăm Ce spun românii într-o ediție specială, chiar de la Cove și Răzvan Fodor. Ei vor conduce două echipe formate chiar din familiile lor și vor face tot posibilul să găsească cele mai populare răspunsuri la întrebări surprinzătoare, care vor aduce reacții spumoase. Se anunță o luptă strânsă pentru premiul pus în joc, care va fi direcționat către două fundații umanitare, iar Cove și Răzvan Fodor sunt pregătiți să aducă distracția în casele tuturor românilor!

De la ora 19:00, Andreea Esca va spune, pentru a 21-a oară, Bună seara, România! Bună seara, București!, la pupitrul Știrilor Pro TV. Subiectele speciale pregătite de echipa știrilor vor fi prezentate pe larg și vor aduce în casele tuturor telespectatorilor povești de succes ale românilor care locuiesc în țară, dar și în străinătate. Oameni determinați, care, în ciuda tuturor piedicilor, au reușit să demonstreze că pasiunea, dedicarea, munca, dar și încrederea în forțele proprii și optimismul sunt factorii care pot transforma o simplă idee într-un proiect de succes. Oameni care se implică și ajută din pasiune comunitățile în care trăiesc, tineri inventatori care uimesc întreaga lume cu inteligența lor și doctori și actori români care trăiesc la Hollywood sunt doar câteva exemple de români care demonstrează că România are ce trebuie.

Marea petrecere națională dă startul distracției și umorului de calitate! De la 20:30, întreaga Românie este invitată să petreacă alături de cele mai îndrăgite personaje din Las Fierbinți, într-un episod special în care surprizele se țin lanț! Primarul celebrei localități a decis că va face o petrecere cum nu s-a mai văzut și a invitat vedetele Pro TV să participe! Andreea Esca, Mihai Dedu, Neti Sandu, Răzvan Exarhu, Liviu Popescu, Samuel Le Torriellec, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu, Florin Călinescu, Loredana, Smiley, Andra și Pavel Bartoș sunt doar câțiva dintre cei care vor aduce Marea petrecere națională în casele tuturor românilor!

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră