Ce filme vedem la tv în a doua zi a anului?

02 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Ce filme vedem la tv în a doua zi a anului?

Și în a doua zi a anului televiziunile încearcă să dea ce e mai bun și ne propun filme tentante.

Să vedem câteva propuneri...

20.00, HBO – SUPRAVIETUITORUL. Un film de actiune din 2013. Povestea adevărată a 10 soldaţi americani din trupele speciale SEAL care au avut în 2005 misiunea de a-l găsi şi a-l ucide pe Ahmad Shahd, temutul lider talibanilor. Un film cutremurător despre curaj, onoare şi dorinţa de a trăi pentru a putea duce mai departe istoria.


20.00, DigiFILM – VACANTA. Comedie romantica. Iris (Kate Winslet) este îndrăgostită de un bărbat care urmează să se căsătorească cu o altă femeie. La capătul celălalt al pamântului, Amanda (Cameron Diaz) descoperă că bărbatul cu care trăieşte îi este infidel. Două femei care nu s-au întâlnit niciodată şi trăiesc la 6000 de mile depărtare una de alta, se confruntă cu o problemă similară. Ele se cunosc online pe site-ul unei agenţii de închirieri de case de vacanţă şi imediat hotărăsc să facă schimb de case.


20.10, TVR2 – O NOAPTE FURTUNOASA. Nu un film, o piesă de teatru. O inregistrare de colecție a piesei celebrului dramaturg având o distribuție de zile mari Octavian Cotescu, Mitică Popescu, Valeria Seciu, Dan Condurache,Tora Vasilescu, Horaţiu Mălăele, Stelian Nistor, Doru Ana, Mimi Enăcescu, Romulus Dumitrescu, Mircea Dumitru, Eugenia Ardeleanu. Scenariul şi regia artistică: Sorana Coroama Stanca


20.30, ProTV – GARDIENII GALAXIEI. Un SF amuzant, de început de an. Eroii din universul Marvel sunt aici pentru aventuri ieşite din comun. Lumile se înfruntă iar în lupte cumplite şi e rândul celor cinci protagonişti - cei mai ciudaţi pe care v-i închipuiţi - să aducă victoria.

gardienii


20.30, Prima TV – FARA BARBATI...SAU NU. Evident, tot o comedia, cu Eva Longoria si Cristian Slater. Într-un sat izolat din America Latină, toţi bărbaţii au fost recrutaţi cu forţa de o grupare de guerilla comunistă. Rămase singure, femeile sunt nevoite să se descurce cum pot şi să îndeplinească sarcini atribuite tradiţional bărbaţilor. Astfel Rosalba (Eva Longoria) devine primar, iar preotul din sat - singurul bărbat care nu a fost recrutat - ajunge să creadă că este datoria lui să lase însărcinate femeile din sat. Gordon (Christian Slater), un jurnalist american, ajunge în localitate pentru a consemna neobişnuita întâmplare şi începe o aventură cu Rosalba.


21.00, DIVA – TOTUL DESPRE BAIETI. O nominalizare la Premiul Oscar 2003 pentru scenariu , Hugh Grant și Rachel Weisz în distribuție – iată câteva motive pentru a vedea această comedie.


23.00, Pro Cinema – BAI; CARE MI-A SUTIT MASINA? După un chef de pomină, Jess (Ashton Kutcher) şi Chester (Sean William Scott), băieţi buni, dar total tembeli, constată cu stupoare că nu-şi mai aduc aminte nimic despre noaptea care tocmai s-a terminat. Mai grav, n-au nici cea mai vagă idee unde au parcat maşina în care se află cadourile pentru ziua de naştere a iubitelor lor, gemenele Wanda şi Wilma. Iar asta e grav pentru că, fără cadouri, băieţii îşi pot lua adio de la mult visata "trataţie specială" promisă de fete.


23.10, TV 1000 – ARMATA CELOR 12 MAIMUTE. În anul 2035, omenirea reuşeşte cu greu să reziste într-o lume transformată în iad. Un dezastru care a provocat dispariţia a 99% din populaţia globului a transformat Pământul într-o planetă de nelocuit. Supravieţuirea speciei este acum pusă la îndoială. Pentru a găsi o soluţie problemelor grave cu care se confruntă, oamenii rămaşi au o singură speranţă: călătoria în timp. Bruce Willis in rolul principal.

armata


00.00, HBO3 – BUCURESTI NON STOP. Un film de lung metraj ce ilustrează povestea unui cartier din Bucureşti. Mai exact, o noapte din viaţa unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru poveşti diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca "băiatul de la non-stop", interpretat de Gheorghe Ifrim. Film semnat dan Chișu.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră