Cine câștigă VOCEA ROMÂNIEI? Marea surpriză din FINALA

16 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cine câștigă VOCEA ROMÂNIEI? Marea surpriză din FINALA

Spun povești prin muzică și ne-au antrenat pe toți în povestea lor! Patru concurenți într-o finală cât România!

Alex Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Teodora Buciu și Robert Botezan din echipa Tudor și-au demonstrat calitățile vocale și faptul că sunt adevărați artiști, iar vineri vor urca pe scena vocilor pentru ultima dată în acest sezon și vor lupta cu toate armele muzicale pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Concurenții au pregătit momente extraordinare și au repetat zilnic pentru a se ridica la nivelul așteptărilor publicului, iar antrenorii i-au ajutat să treacă peste emoții și să dea tot ce au mai bun pe scenă.

Vinerea aceasta, fiecare finalist va cânta câte trei melodii: una singur, una împreună cu antrenorul lui și o piesă cu un invitat special. Surprizele se vor ține lanț și, pe lângă reprezentațiile din competiție, Loredana și banda Agurida vor crea un moment surprinzător și vor aduce foarte multă energie și vibrație.

De asemenea, surpriza, câștigătorii ultimelor două sezoane Vocea României, Tibi Albu și Cristina Bălan, vor fi alături de concurenți și vor urca încă o dată pe scena pe care doar vocea contează.

Românii își pot susține și vota favoritul, după START VOT, prin SMS la numărul 1200, folosind numărul de concurs al fiecăruia sau în aplicația Vocea României, care poate fi descărcată gratuit din iTunes sau Google Play. Primul vot în aplicație este gratuit.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră