Bogdan Naumovici, la Smart FM: "Sunt un copil născut din greşeală"

15 Mar 2017
Bogdan Naumovici, la Smart FM: "Sunt un copil născut din greşeală"

Rebecca Walter realizează în fiecare marţi, la Smart FM (107,3 FM) emisiunea "Discuţii cu oameni MARI". 

Primul invitat al show-ului a fost Bogdan Naumovici, "băiatul cu publicitatea" aşa cum s-a descris el însuşi, razand,  la începutul discuţiei. Diverse personalităţi vor trece pragul Smart FM, care vor vorbi despre traiectoria lor personală şi profesională, despre cum au reuşit să devină "mari" nu doar la propriu, ci mai ales la figurat... 

Astfel că Bogdan Naumovici a spus că, probabil, în mintea celor mai mulţi dintre noi, am rămas cu ideea că avem în continuare în jur de 18 ani:  "credem că suntem tot timpul tineri, ca ficatul e cel de-atunci, glumele la fel. Eu mă întâlnesc destul de des cu foştii colegi de liceu: şi-acum in continuare ne tragem scaunele: dacă unul nu-i atent când se aşează, îi tragem scaunul de sub fund".

Publicitarul spune că n-a avut o copilărie simplă: "Sunt "decreţel", un copil născut din greşeală, taică-meu avea 19 ani şi jumătate, iar maică-mea - 20. Mi-e destul de limpede că nu aveau vreo intenţie de a întemeia o familie şi a face un copil. Erau doi puşti care s-au cunoscut în curtea şcolii la baschet, s-au iubit şi au făcut un copil, dovadă că au şi divorţat când eu aveam vreun an. Am rămas cu tata şi am trăit în familie cu bunicii şi cu el. Am o sora de tată, care a apărut cu 18 ani mai târziu, eu tot îi spun ei că la noi în familie s-a mers pe principiul "primul venit, primul servit", deci, cumva calităţile le-am luat eu. E un inside joke pe care îl am eu cu ea. N-am fost un răsfăţat, în anii '70 nu cred că erau copii răsfăţaţi decât prin Dorobanţi probabil", a povestit în emisiune.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră