AXN. Premieră sezonul 2 “Scorpion”

01 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
AXN. Premieră sezonul 2 “Scorpion”

Noi sezoane ale serialelor preferate de telespectatorii AXN vin în această toamnă în România! Urmăriți diseară premiera sezonului al doilea al Scorpion, de la 21:00, pe AXN. Echipa fantastică de minți geniale împiedică noi catastrofe care stau să se abată peste Statele Unite. Sezonul al doilea incepe din 1 noiembrie, ora 21:00 pe AXN.

Inspirat dintr-o istorie adevărată, serialul spune povestea excentricului geniu Walter O’Brien şi a echipei sale, principala apărare a SUA împotriva ameninţărilor noii ere. Membrii echipei sunt: Toby Curtis, un expert în comportament care poate citi pe oricine, Happy Quinn, foarte pricepută în domeniul mecanicii şi Sylvester Dodd, un guru al statisticilor. Agentul federal Cabe Gallo, pe care-l leagă o poveste dramatică de O’Brien, se foloseşte de cunoştinţele acestor genii pentru a lupta împotriva terorismului cibernetic și atacurilor infracționale. Deşi nu se adaptează prea bine în societate, aceştia se simt bine unii cu alţii. Pentru a-i ajuta să se înţeleagă totuşi cu lumea din afară, ei o au pe Paige Dineen, mama unui băiețel înzestrat cu o minte sclipitoare.

În cel de-al doilea sezon, echipa se reunește atunci când un satelit rusesc este scos de pe orbită și trebuie să fie eliminat înainte de a ateriza în California.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră