Cruduța: M-aș mărita cu chef Scărlătescu!

28 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cruduța: M-aș mărita cu chef Scărlătescu!

Vedetele iau cu asalt bucătăria de la „Chefi la cuțite” și vor pune la încercare papilele gustative ale celor trei jurați în ediția specială pe care Antena 1 o pregătește de ziua postului.

Așa se face că luni și marți, pe 28 și 29 noiembrie, de la ora 20.30, vedetele Antenei îmbracă șorțul, se înarmează cu rețete și intră în misiunea care are un singur scop: să-i convingă pe cei trei chefi că știu să gătească. Printre acestea se numără și simpatica Daniela Crudu, al cărei moment la „Chefi la cuțite” se va lăsa cu hohote de râs, exact ca într-un film de comedie. Dezinvoltă și sinceră, aceasta va avea cele mai spumoase replici atunci când va ajunge în fața juraților. „Mie-mi plac peștii, așa că am ales să vă gătesc pește”, spune aceasta râzând. „Dar de ce nu ai curățat branhiile?”, e curios să afle chef Bontea. „Păi e mort, ce să mai respire”, se scuză Cruduța.

Într-un schimb de replici de-a dreptul savuros, chef Dumitrescu și chef Bontea îi vor mărturisi Danielei că de câteva sezoane încearcă să-l însoare pe chef Scărlătescu și nu reușesc. După o trecere în revistă a calităților simpaticului jurat, care-l fac o partidă de nerefuzat, Daniela va mărturisi zâmbind: „E frumos, m-aș mărita cu el.”

Ce va spune chef Cătălin despre o așa declarație și cum vor juriza cei trei farfuria Cruduței rămâne de văzut în ediția specială „Chefi la cuțite” de luni, 28 noiembrie, de la 20.30.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră