Un nou sezon „Secrete și minciuni”, diseara, pe AXN

24 Oct 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Un nou sezon „Secrete și minciuni”, diseara, pe AXN

AXN continuă seria premierelor toamnei cu noul sezon din Secrete și minciuni. Primul episod: diseară de la 21:00!

Continuând să deslușească mistere complicate și cazuri de omucidere alambicate, detectivul Andrea Cornell (Juliette Lewis, faimoasă pentru rolurile din Natural Born Killers, August: Osage County) pornește o nouă cruciadă împotriva celor care disimulează vieți perfecte, ascunzând intrigi dureroase și amănunte decisive.

Secretele oamenilor şi minciunile spuse de aceştia pot avea consecinţe explozive. Tocmai acestea se află în centrul celui de-al doilea sezon al dramei Secrete şi minciuni, care vine pe AXN din 24 octombrie, în fiecare luni, ora 21:00, cu un nou caz şi un nou suspect.

Eric Warner (Michael Ealy, Seven Pounds, Underworld), un investitor deştept, educat şi muncitor, este moştenitorul firmei familiei sale din Charlotte, NC. Proaspăt căsătorit cu aleasa inimii sale, Eric este sufletul petrecerii în cadrul căreia preia şefia de la tatăl său, când are loc o tragedie. Kate Warner (Jordana Brewster, Furious 7), frumoasa soţie a lui Eric, este găsită moartă, iar viaţa aşa cum o ştia tânărul s-a terminat. De caz se ocupă nimeni alta decât Andrea Cornell Pe măsură ce încearcă să găsească vinovatul, secretele acestei familii aparent perfecte ies la suprafaţă, iar lumea lor este întoarsă cu susul în jos.

În noul sezon apare și Terry O'Quinn, cunoscut publicului din serialul de televiziune Lost. Serialul este creat de Barbie Kligman și distribuit de Disney–ABC Domestic Television.

SL

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră