Kanal D trece la grila de toamnă. Ce emisiuni revin și care sunt noutățile!

25 Aug 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Kanal D trece la grila de toamnă. Ce emisiuni revin și care sunt noutățile!

Telespectatorii Kanal D vor avea parte in aceasta toamna de un spectacol total la Kanal D! Ca si pana acum, statia vine in intampinarea publicului sau cu o oferta de programe diversificata, fie ca este vorba de reality-show-uri, seriale turcesti, divertisment, filme, stiri sau emisiuni de reportaje si investigatie.

Dupa ce noul show-concurs „Bravo, ai stil!” a inceput in forta, pe 22 august, difuzarea acestuia urmand in fiecare zi a sapamanii, de luni pana vineri, de la ora 17:00, si duminica, de la ora 20:00, a venit randul emisiilor „WOWBiz” si „Teo Show” sa reintre in casele romanilor, cu noi subiecte interesante si invitati speciali.

Incepand din 29 august, emisiunea prezentata de Teo si Bursucu va intra in grila de programe de luni pana vineri, de la ora 15:45, iar late night show-ul prezentat de Madalin Ionescu si Andreea Mantea va fi difuzat, tot din 29 august, de luni pana joi, de la 22:30.

Divertisment
In serile de weekend, romanii vor avea parte de show-uri de divertisment autentic. Daca in fiecare sambata, de la ora 22:00, Andreea Mantea si Bursucu ii vor purta pe telespectatori prin tara, cu umor si voie buna, la cele mai spectaculoase nunti, in serile de duminica, de la ora 20:00, vor fi difuzate Galele „Bravo, ai stil!”, adevarate spectacole cu invitati celebri, muzica buna, parade fashion si tensiunile eliminarilor.

Incepand din 3 septembrie, serile de sambata, incepand de la ora 20:00, vor fi dedicate spectacolului nefardat al Romaniei profunde, prezentat de Mihai Ghita.

Apreciatul jurnalist de investigatii Christian Sabbagh revine de vineri, 2 septembrie, de la ora 22:30, cu noi misiuni in care binele comunitatii si descurajarea infractorilor devin prioritatea numarul 1.

Full HD
Fanii serialelor turcesti se vor intalni cu eroii preferati din „Gunes”, productie foarte indragita de public ce continua sa fie difuzata de luni pana vineri, de la ora 20:00. Cupidon continua sa isi lanseze sagetile in platoul show-lui matrimonial „Te vreau langa mine”, de luni pana vineri, de la ora 13:30, si in fiecare sambata de la ora 16:00.

Pentru ca telespectatorii sa aiba parte de o experienta vizuala de cea mai buna calitate, de un spectacol total difuzat in conditii tehnice de inalta performanta, incepand din aceasta toamna Kanal D trece de la formatul clasic SD 4:3 si emite in format 16:9 Wide, full HD. Astfel, posesorii televizoarelor cu ecran lat, care pana acum vizionau imaginile transmise de Kanal D deformate pe orizontala sau incadrate de benzi negre, vor putea sa vizioneze imaginea nedeformata pe toata suprafata ecranului, la o calitate vizuala superioara.

WOWBiz

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră