Pescarul extrem revine. “Monstrii apelor”, pe Discovery

18 Iul 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Pescarul extrem revine. “Monstrii apelor”, pe Discovery

Detectiv de apă dulce, biolog și pescar extrem, Jeremy Wade și-a petrecut trei decenii din viață călătorind pe râuri din întreaga lume, în căutarea devoratorilor de oameni care stau la pândă în adâncurile unor râuri și lacuri din cele mai ostile zone ale globului.

Acum, Jeremy își va folosi cunoștințele fără rival ca să se avânte într-o zonă necunoscută până acum pentru el și pentru fanii programului Monștrii apelor întinderile uriașe ale oceanelor planetei. Urmăriţi noul sezon pe Discovery Channel, începând din 24 iulie, în fiecare duminică, de la ora 23:00.

Sezonul 8 încheie aventurile epice ale lui Jeremy, care pleacă să investigheze prădători subacvatici vinovați de atacuri mortale și cazuri de dispariții nerezolvate. În primul episod al noului sezon, “Demonul din adâncuri”, Jeremy se confruntă cu legenda unuia dintre cei mai vechi și mai cunoscuți monștri marini din istorie – șarpele de mare.

În căutările sale, Jeremy merge de la Canalul Mânecii până în Thailanda și Franța, totul culminând cu una dintre cele mai incredibile întâlniri din viața lui. Pe parcursul sezonului, Jeremy ajunge în mai multe locații exotice între care Peru, Australia, Mexic și Bahamas pe urmele mai multor ucigași din adâncuri.

“Au trecut 30 de ani de când am prins primul meu monstru de apă. Din acel moment, interesul meu pentru făpturile subacvatice s-a transformat într-o obsesie. În acest sezon, ies total din zona mea de confort și mă bazez nu numai pe experiența acumulată, ci și pe imaginația mea dezlănțuită, investigând relatări incredibile, mituri și legende despre făpturile din oceanele noastre. Inutil să mai spun, de-abia aștept să plonjez în adâncurile saline și să mă întâlnesc față în față cu noi monștri acvatici, pe care nu i-am mai văzut niciodată până acum”, explică Jeremy.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră