Te pup în gură!

06 Iul 2016 | scris de Luiza Moldovan
Te pup în gură!
Motto: "Make kiss, not war!" (eu)
 
 
 
Dacă tot e Ziua Internaţională a Sărutului, atunci zic să ne apucăm de citit. 
 
Să să citeşte toată lumea cu toată lumea, dar mai ales, după cum urmează: sirienii cu ruşii, Putin cu Obama, Iohannis cu Ponta, Firea cu Udrea, Băsescu cu Petre Roman/ Tăriceanu/ Ponta/ tot pesedeul/ tot udemerul/ toată lumea, leopardul cu căprioara, chinezii cu japonezii (că ăştia sînt certaţi de ceva vreme!), briţii cu rom~nii, rom~nii cu… ăăă…. deci cu italienii şi bla bla, enumererarea poate continua. 
 
Zic că n-ar fi rău ca să fie pace în lume şi înţelegere între popoare, să să pupă toată lumea cut oată lumea. 
 
Uite de exemplu, io m-aş pupa cu Negoiţă de la sector trei, că deoarece îl iubesc foarte mult, deoarece el taie copacii din iore şi atunci zic să-l iubesc puţin în gură, da nu mult, că pe urmă ameţeşte prea mult şi-l ia cu leşin. 
 
L-aş mai pupa pe Woody Allen, da e prea departe de mine şi nu se poate, geograficăli spiching, m-aş mai pupa cu nişte fete d-ale mele de care-mi place mie mult şi cu cine să mă mai pup, cine mi-a mai trezit mie interesu… 
păi m-aş mai pupa şi cu tantile-astea care merg prea încet pe stradă şi n-am pe unde să le depăşesc şi-mi vine să le bag un şut în cur, #mamalordeîncete, 
că eu am o vorbă, frate, deci, frate, dacă mergi încet, înseamnă că şi mintea tot încet îţi merge, asta e vorba mea şi n-o dau la nimenea. 
 
Şi m-aş mai pupa şi cu doamna asta controlor care m-a ars scurt de cincizeci de lei, pentru că-mi expirase abonamentu şi nu mi-am dat seama, că io nu-s infractoare, io nu fur de la nimeni şi nici de la radet sau cine-s ăia cu autobuzele prin Capitala Romȃniei. 
 
Deci aş pupa-o p-aia-n gură rrrrău de tot, la meserie, aş rupe-o-n bucăţele mici-mici-mici de tot, de adevărată ce e, că o singură dată mi s-a întîmplat să n-am bilet d-ăla sau cum îi zice acuma, că-i zice card sau #nuştiucum şi atunci n-a avut milă de mine, nesimţita, n-ar avea nici de ea milă Universu, da zic totuşi să nu-i plătesc cu aceeaşi monedă.
 
Oamenii se iubeşte între ei. 
 
Este un adevăr de care nu ne putem dispensa şi asta-i viaţa. 
 
Dacă oamenii se iubeşte între ei, d-aia există înţelegere şi armonie pe globu pămîntesc , că se iubeşte între ei şi se respectă şi asta. 
 
Eu una, dac-ar fi să mă pup cu o persoană care nu mai trăieşte în fizic, adică, că ea trăieşte oricum în spirit, atunci ăla ar fi Betovăn, compozitoru care m-a făcut pe mine să plîng şi aş mai insista să mă pup cu Dostoievski, cu Salvador Dali şi cu Virginia Wolf, da aia cică e scîrboasă rău, nu prea stă s-o pupi, e elitistă d-aia, ştii? Mă rog, poate că s-a mai schimbat în ultima vreme.
 
Ȋn rest, de Ziua Internaţională a Sărutului, să ne găsim pacea şi înţelegerea între popoare, că înainte în poveste mult mai este şi nu tre să stăm disperaţi de viaţă sau supăraţi pe viaţă. 
 
Şi deci asta. 
 
 
 
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră